Widerlöv Västerås

Widerlöv Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Harakers byväg 17, null, Västerås kommun
 • Kommande

Harakers byväg 17

Villa
Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 995 000 kr
204 + 41 m²
6 rum
1 347 m² tomt

Välkommen till Harakers byväg 17 och till ett välbyggt hus designat med kärlek och omtanke! - Solcellsanläggning som producerar 12 000 Kwh per år - Ca 7 minuter med bil till Ica Skultuna - Privat dagis ca 100m från dörren - Skolskjuts precis vid gatan - Byggt 2017, övervåning inredd 2021 - Ingen fastighetsavgift fram till 2032 Här hittar ni ett hus för familjen som håller livet ut med industriella detaljer samt i en härlig och barnvänlig miljö på landet. Huset är på hela 204kvm med en övervåning som inreddes 2021 beståendes av två stora sovrum, ett badrum och ett allrum. Parkettgolv, ljusa väggar och fina detaljer såsom takfönster i både badrum och allrum. Dessutom finns det ett fristående garage om 41kvm med gott om förvaringsutrymmen. Parkettgolv, ljusinsläpp och materialval av kvalité är genomgående invändigt i hela huset. Utvändigt har du en tomt som är en blandning av stora gräsytor, färgglada rabatter, berg och charmig del med naturtomt. Härlig utsikt från husets bak och framsida mot äng/ åkrar. Detta måste upplevas på plats! Hör av dig till mäklaren för mer information.

 • Energieffektiv
Medelpadsvägen 15, Gryta, Västerås kommun
 • Kommande
Medelpadsvägen 15, Gryta, Västerås kommun, bild 2
Medelpadsvägen 15, Gryta, Västerås kommun, bild 3

Medelpadsvägen 15

Villa
Gryta, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
Pris saknas
154 m²
5 rum
878 m² tomt

Inom kort påbörjas försäljningen av Medelpadsvägen 15, där lantlig charm möter modern bekvämlighet i familjevänliga området Gryta. Detta välskötta och välunderhållna hem erbjuder en oas av lugn med närhet till skolor och en barnvänlig atmosfär. Med en optimal placering och baksidan vänd mot skogen ger detta hem en känsla av att bo på landet, samtidigt som det är bekvämt beläget nära stadens bekvämligheter. Huset är generöst tilltaget och har genomgått kontinuerliga renoveringar för att hålla det i toppskick. Ett rymligt och isolerat garage med förrådsdel och vind för förvaring samt asfalterad uppfart med plats ett flertal bilar. Från vardagsrummet kommer du ut till ett inglasat uterum. Den privata poolen är en perfekt plats att svalka sig på varma sommardagar och skapar en semesterkänsla rakt utanför dörren. Solcellerna bidrar till både hållbarhet och lägre elkostnader (10 000KwH per år). Det finns även en elbilsladdare. Gryta är känt för sitt familjevänliga kvarter och närheten till skolor gör detta till det perfekta hemmet för familjer med barn. Den lugna atmosfären och närheten till naturen ger en fridfull tillflyktsort från stadens brus, samtidigt som bekvämligheterna finns inom bekvämt räckhåll. Huset säljs förbesiktigat och med dolda-fel försäkring! Välkommen på visning!

 • Premium
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun
 • Kommande
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Skälbygatan 109, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Skälbygatan 109

Villa
Skälby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 895 000 kr
144 m²
6 rum
349 m² tomt

Välkommen till Skälbygatan 109 och denna familjevilla som har genomgått stora renoveringar de senaste åren! Belägen i familjevänliga och lugna kvarter med närhet till bland annat skolor, matbutiker och Erikslund Shoppingcenter. Huset har en optimal placering med endast några steg till garagelängan samt att man har en egen stenlagd uppfart. Huset har genom åren genomgått stora renoveringar och uppdateringar som gör det bekvämt för den nya ägaren att bara flytta in och njuta. Yttertaket är bytt, fönstren är bytta, ny fjärrvärmeväxlare, 170kvm stenläggning osv.. läs mer under renoveringar. Entréplan fördelar sig över en inglasad farstu som leder sedan in till huset och den inbjudande hallen med klinkergolv, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, tvättstuga med groventré, två sovrum, ett helkaklat badrum, ett socialt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum med luft/luft värmepump för både värme och kyla. Övervåningen består av ett allrum, ett rymligt master-bedroom, ytterligare två sovrum samt ett badrum med badkar. Tomten är lättskött med stenläggning på framsidan samt en inramad gräsmatta på baksidan. Ett isolerat förråd och stenlagd uteplats under tak. En garageplats hör till huset i garagelängan samt parkering.

 • Premium
Västra ringvägen 21C, Centrum, Västerås kommun
 • Kommande
Västra ringvägen 21C, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Västra ringvägen 21C, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Västra ringvägen 21C

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
Pris saknas
52 m²
2 rum
3 727 kr/mån

Varmt välkommen till en fräsch tvårummare i gott skick, ett stenkast från city! Lägenheten har gott om förvaringsytor och fördelar sig över en inbjudande hall, sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö samt med utgång till en trevlig balkong som vetter mot lugn innergård och återvändsgränd, ett helkaklat badrum och ett rogivande sovrum med egen klädkammare. På Västra ringvägen 21C bor du i en stabil och attraktiv förening med låg belåning, därav den låga avgiften. Föreningen har i fastigheten en nyrenoverad tvättstuga. Lägenheten har ett attraktivt läge med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. I centrum hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, barer, biograf och caféer. Centralstationen och busstationen ligger bara en kort promenad bort, och det är behagligt avstånd till både Vasaparken och Mälardalens Universitet. Om du söker efter ett boende med ett centralt läge har du verkligen kommit rätt. Missa inte chansen att kontakta ansvariga mäklaren för en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sjöjungfrugatan 3A, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
 • Kommande
Sjöjungfrugatan 3A, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Sjöjungfrugatan 3A, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Sjöjungfrugatan 3A

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
Pris saknas
53 m²
2 rum
vån 5/5
3 626 kr/mån

- Toppskick - Högst upp i huset - Fantastiskt ljusinsläpp - Solig balkong i ensamt läge - Mycket smakfulla materialval Varmt välkomna till denna mycket trevliga 2 rok högst upp i huset. Här slås du direkt av ett fantastiskt trevligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Mycket karaktäristisk bostad med takfönster, rymlig balkong i ensamt läge med sol hela dagen, snedtak och synnerligen smakfulla ytskikt. Här bor du med rymligt sovrum, helkaklat badrum, luftigt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Bo bekvämt på Öster Mälarstrand/Notudden med naturen runt knuten. Strandpromenaden längs Öster Mälarstrand nås på några minuter där man kan ta en fika eller lunch längs vägen. Kort cykelavstånd till Björnöns naturreservat och tar man sig åt andra håller når ni Västerås city och tågstationen når ni på ca 15 minuters promenad eller på bara ett par minuters cykel. På krypavstånd nås underhållning av rang på Steam Hotel/Kokpunkten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse. 070-4931120 / [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kapellvägen 9, Blåsbo, Västerås kommun
 • Kommande

Kapellvägen 9

Villa
Blåsbo, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
Pris saknas
189 + 77 m²
8 rum
1 254 m² tomt

Här, i en tidlös skildring från 1913, avtecknar sig ett hem som fortfarande strålar i sin ursprungliga prakt. Den nationalromantiska skönheten har bevarats med en omsorgsfull hand, där varje detalj bär på historiens vingslag. Genom dörrarna till detta hus öppnar sig en värld av representativa sällskapsrum, varma och inbjudande. Ljuset dansar lekfullt i den generösa matsalen, och det stora vardagsrummet är krönt av en öppen spis som välkomnar till avkoppling och samvaro. En tidstypisk trappa, vackert och solid, binder samman generationer och våningar. Den vackra väggfasta bänken längs med trappan inbjuder till pauser och reflektion, ett ögonblick att vila och låta tankarna vandra. På övervåningen breder fyra rejäla sovrum ut sig, var och ett berättar sin egen historia. Ett allrum bjuder in till samkväm och skapar en fristad för familjen. I detta hus, som har sett många år och omvandlingar, vilar en känsla av väl omhändertagenhet. Många renoveringar har fört huset framåt i tiden, men dess själ och karaktär har bevarats med en varsam hand. Det stora friköpta tomten sträcker sig, med en majestätisk närvaro, mot Blåsbos kanske högsta punkt. Solen smyger sig in och skapar en lugn och ljus atmosfär, där ögonblick av stillhet och ro kan njutas till fullo. Det fristående dubbelgaraget står som ett monument över praktiskt tänkande och funktionalitet, medan källarplanet hyser en gillestuga som bjuder in till avkoppling. Där finns en dusch och en bastu, en plats för värme och välbefinnande, och där historiens spår möter moderna behov. Så välkommen, till detta hundraåriga hem som bär på stolthet och charm, en plats där tiden har format och skapat en levande berättelse. Välkommen till ett av Blåsbos mest privilegierade lägen, en plats där det nationalromantiska möter nutidens komfort, och där historiens värde förenas med dagens behov.

Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun
 • Kommande
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Karbenningsgatan 4C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Karbenningsgatan 4C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 945 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
25 392 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade trea med centralt läge, nära Hemköp och stadslivet. Lägenheten har genomgått omfattande renovering under 2023 och erbjuder en modern och stilren atmosfär. Det imponerande badrummet har helkalkade väggar, högkvalitativ klinker och exklusiva koppardetaljer. De eleganta svarta industriella duschväggarna kompletterar rummet, och den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren bidrar till bekväm tvätt. Köket från Epoq strålar av stil med en elegant stenbänkskiva och högkvalitativa vitvaror, inklusive spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Två inbyggda kombinerade kylskåp/frysar lägger till extra bekvämlighet. Genomgående klinker i hallen och köket skapar en enhetlig och lättstädad yta. Nymålade ytskikt och massiva innerdörrar med svarta handtag ger en modern touch. En platsbyggd hallmöbel och tv-bänk maximerar utnyttjandet av utrymmet. Parkettgolv och vackra allmogelister skapar en varm och inbjudande atmosfär. Valnöt/svarta akustikpaneler i sovrummet, hallen och vardagsrummet bidrar till behaglig akustik. Eleganta elementskydd skyddar samtliga element. Denna lägenhet är en perfekt kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Här bor du med gångavstånd till matbutik och restaurang. Malmaberg är ett grönskande område med mycket grönområden att strosa i. En kort bilfärd från bostaden nås Stenby med stormarknad, systembolag och träningsanläggning. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen.

 • Premium
 • Balkong
Norra skjutbanegatan 12F, Haga, Västerås kommun
 • Kommande

Norra skjutbanegatan 12F

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 233 kr/mån
20 084 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad belägen på entréplan utan trappor i porten! Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv och plats för avhängning samt förvaring via garderober, ett rogivande sovrum med parkettgolv, spotlights och förvaring via väggarderob, ett fräsch och praktiskt kök med klinkergolv, spotlight samt all utrustning man behöver, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett socialt vardagsrum med utgång till en stor och inglasad balkong. I närområdet finns det restauranger, matbutiker, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer. Nära till Finnslätten och Stenbys handelsområde. Välkommen på visning!

 • Balkong
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun
 • Kommande
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun, bild 2
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun, bild 3

Haga parkgata 13A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
740 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 550 kr/mån
20 000 kr/m²

- Låg månadsavgift - Stort kök med plats för arbetsyta - Utrustad med tvättmaskin - Bra med förvaring - Låg belåning (1 673kr/kvm) och indirekt nettoskuldsättning (33 870kr) Varmt välkomna till denna hemtrevliga 1 rok om 37 kvm på Haga! Här välkomnas du av rymlig hall med förvaring via klädkammare. Vidare har du fint badrum utrustat med tvättmaskin, generöst kök med plats för såväl matbord som arbetsyta, ljust allrum som inrymmer soffgrupp och säng. Bostaden karaktäriseras särskilt av härligt ljusinsläpp från stora fönster, väldisponerade ytor och fina ytskikt. Detta är tveklöst en bostad att trivas i! Ekonomiskt stabil förening med mycket låg skuldsättning (1 673 kr/kvm enl ÅR 2022), många renoveringar gjorda samt fin gemenskap. På föreningens gård finns parkeringsplatser, två gästparkeringar och ytor för umgänge genom grillplats och sittgrupp. Till lägenheten hör två förråd, ett större på vinden och ett matkällarförråd. På Haga bor du i ett lugnt och grönskande område samtidigt som du bor med närhet till de flesta bekvämligheter. På gångavstånd nås kommunikationer, restauranger och matbutiker. Väljer du istället cykel eller bil tar du dig snabbt till Stenby med Stora Coop, systembolag och gym, MDU och ner till city samt tågstationen. Det här är ett optimalt boende för såväl förstagångsköparen som studenten. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Premium

Visar alla 9