Mäklare Patrik Demir

Patrik Demir

Om mig

Patrik Demir är västeråsare i grunden och den lokalkännedom han förfogar över gör honom till en meriterad mäklare i Västerås och närliggande orter. Med ett professionellt och personligt bemötande samt ett genuint engagemang säkerställer Patrik att varje affär resulterar i såväl nöjda säljare som köpare och genom det uppnår ett maximalt slutpris. Tillgänglighet, struktur och engagemang är ledorden när du väljer Patrik som din fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Billstagatan 21, Billsta, Västerås kommun
  • Imorgon kl 14:15
Södra Billstagatan 21, Billsta, Västerås kommun, bild 2
Södra Billstagatan 21, Billsta, Västerås kommun, bild 3

Södra Billstagatan 21

Villa
Billsta, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
5 295 000 kr
105 + 70 m²
4 rum
2 259 m² tomt

Stig in i drömmen om det perfekta hemmet i hjärtat av populära Billsta, där denna fantastiska villa bjuder in till en oöverträffad livsstil. Med tre sovrum, ett elegant kök, två badrum, inglasat uterum och en magnifik friköpt hörntomt, är detta en bostad som överträffar förväntningarna på alla sätt. Det första som möter dig är den smakfulla renoveringen som har genomförts med enastående omsorg och precision. Varje hörn av huset strålar av otrolig finish och skapar en atmosfär av exklusivitet och bekvämlighet. Här har varje detalj tänkts igenom noggrant, och större delar av huset har genomgått en varsam inre transformation som sätter standarden för modern elegans. Köket är ett mästerverk i sig självt, utformat för att balansera funktionalitet och estetik på bästa sätt. Med toppmoderna apparater och högkvalitativa ytor blir matlagning en ren fröjd. Det generösa utrymmet inbjuder till gemenskap och gör köket till själva hjärtat av hemmet. De tre välutformade sovrummen erbjuder en privat oas där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugn och ro. Stilfullt renoverade badrum förhöjer den totala upplevelsen av lyx och komfort. Utöver detta imponerar den stora, friköpta hörntomten med möjligheter. Den asfalterade uppfarten leder till en praktisk carport med laddbox och ett tillhörande stort förråd, vilket ger både funktion och bekvämlighet. Denna villa är mer än bara ett hem, det är en investering i en livsstil där varje dag blir en njutbar upplevelse. Med närhet till bekvämligheter, vacker natur och omsorgsfullt utförda renoveringar är detta en chans att äga ett unikt hem på den eftertraktade adressen Billsta. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:00
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun, bild 2
Dybecksgatan 7A, Skallberget, Västerås kommun, bild 3

Dybecksgatan 7A

Radhus
Skallberget, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 595 000 kr
112 + 28 m²
5 rum
261 m² tomt

Välkommen till denna topprenoverade familjeidyll från 1956, med en yta på totalt 112+28 kvm! Detta boende är verkligen utmärkt och utstrålar en stilren charm. Köket är nyrenoverat och smakfullt inrett, medan vardagsrummet bjuder på en härlig atmosfär med vacker fiskbensparkett och en öppen spis som skapar en mysig känsla. Här finns fyra rogivande sovrum med gott om förvaringsutrymme, vilket gör det perfekt för en växande familj. Badrummet och gäst-WC:n är nyrenoverade varav badrummet på övre plan har tvättmaskin. På källarplan finns ett rymligt allrum och stora förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det ett garage och en grusad uppfart, vilket underlättar för parkering och förvaring av fordon. Den grönskande trädgården är omsorgsfullt omhändertagen och erbjuder en rofylld plats för avkoppling och lek. Den rymliga uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet till fullo. En unik möjlighet som endast finns tillgänglig i denna bostad är att i anslutning till allrummet på källarplan finns ett större utrymme om 45 kvm där möjlighet finns att hyra via samfälligheten för cirka 500kr per år enligt tidigare avtal. Utrymmet kan användas som till exempel aktivitetsrum eller lager. Läget är mycket attraktivt, med ett lugnt och barnvänligt område som skapar en trygg och harmonisk miljö för hela familjen. Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Stora gatan 73B, Vasastaden, Västerås kommun
  • Imorgon kl 12:00
Stora gatan 73B, Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 73B, Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 73B

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 795 000 kr
95 m²
3 rum
vån 3/3
4 568 kr/mån
29 421 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet högst upp i huset med stor potential, fungerande kakelugn och nyrenoverat badrum! De generösa 95 kvadratmeterna fördelar sig på en fin sällskapdel med vardagsrum, stort kök med matplats, två sovrum, badrum med tvättmaskin. Genomgående vackra detaljer som kakelugn, genomgående och generös takhöjd. Via köket nås den fina balkongen med vy över innergården och takåsarna. Detta boende är perfekt beläget med gångavstånd till både stadskärnan, Djäkneberget, Mälaren och Centralstationen, vilket gör det till en praktisk och trivsam plats att bo på. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Förstadsvägen 7, Hammarby Stadshage, Västerås kommun
  • Tis 30 apr kl 18:00
Förstadsvägen 7, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 2
Förstadsvägen 7, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 3

Förstadsvägen 7

Villa
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
6 995 000 kr
168 + 88 m²
6 rum
960 m² tomt

På populära Hammarby Stadshage finner ni en storslagen villa som har genomgått en totalrenovering. Där allt från det invändiga till stammar, tak och fönster har bytts ut och förvandlats till en modern dröm av högsta klass. Husets välkomnande entréplan bjuder på en omedelbar wow-faktor med sina generösa ytor. Ett påkostat badrum möter dig med elegans och funktionalitet, med högkvalitativa material och moderna bekvämligheter. Ett kök från Kvik kök pryder detta plan och utstrålar både stil och funktionalitet. Intill köket finns ett rymligt matrum och vidare finns ett välkomnande vardagsrum där du kan koppla av och umgås. På övervåningen finner du tre stora sovrum, alla utformade med omsorg och elegans. Här kan hela familjen hitta sin egen oas för avkoppling. Ett stort badrum med bubbelbadkar och dusch erbjuder lyxig komfort och är perfekt för avkoppling. Källarplanet har också undergått en imponerande förvandling och erbjuder flera rum/ sovrum och en praktisk och påkostad tvättstuga. Här finns även en praktisk groventré, vilket gör det enkelt att komma och gå. Dessutom finns en outnyttjad vind med potential att skapa ännu fler rum eller utrymmen efter behov. Villan är omgiven av en insynsskyddad trädgårdstomt som erbjuder en stor gräsmatta. Här finns även förråd och fruktträd. Läget i Hammarby Stadshage är enastående med närheten till populära skolor. Dessutom har du Västerås city och Mälaren inom bekvämt räckhåll. Bostaden säljes förbesiktigad. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Bomansgatan 22C, Kristiansborg, Västerås kommun

Bomansgatan 22C

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 678 kr/mån
26 162 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig tvåa med behagliga färgval, bra planlösning och fräscha ytskikt. En modern lägenhet med perfekt planlösning. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och fint med kommod, dusch, toalett.. Det rogivande sovrummet har målade väggar samt ljust golv och erbjuder bra förvaring i form av garderob och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där både tv och bredband ingår. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens högskola, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde. Välkommen att boka in er till visning!

  • Balkong
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 11/15
3 775 kr/mån
58 023 kr/m²

På våning 11 befinner sig denna välplanerade bostad som fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhägning, ett helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin, ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver, rymligt sovrum och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till balkong med magisk utsikt. Parkettgolv och ljusa väggar är genomgående i lägenheten. Belägen i ett attraktivt område på populära Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk intill Mälaren och dess utbud. Öster Mälarstrand är ett område med närhet till det mesta såsom skola, Steam Hotel, närservice, allmänna kommunikationer och Västerås City nås på behagligt cykelavstånd. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gjutare Granströms gata 5, Östermalm, Västerås kommun

Gjutare Granströms gata 5

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1
3 037 kr/mån
38 191 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina 2-rummaren med egen uteplats på populära Östermalm! Med en öppen planlösning och genomtänkta materialval är detta det perfekta boendet för den moderna livsstilen. När du kliver in i lägenheten möts du av hallen med avhägningsmöjligheter, vidare ett praktiskt och stilrent kök med öppet mot vardagsrum som erbjuder direkt utgång till egen uteplats med trall och plats för både soffgrupp samt matgrupp. Lägenheten har ett fint sovrum och en praktisk klädkammare. Smakfullt badrum som är välutrustat och modernt. Läget på Östermalm är mycket populärt och attraktivt. Med gångavstånd till Västerås city och dess breda utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom är närheten till centralstationen ett stort plus för dem som behöver pendla eller resa regelbundet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 7