Mäklare Mimmi Holm

Mimmi Holm

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Västerås och har därmed god lokalkännedom om staden med omnejd. Jag är lyhörd, personlig och trygg. Kundnöjdhet är min viktigaste drivkraft. Med en strävan om att ständigt överträffa både mina säljares och köpares förväntningar är ett knivskarpt fokus och ett brinnande engagemang mina främsta kännetecken. Efter några år som verksam fastighetsmäklare antog jag även nyproduktionsmarknaden och idag förmedlar jag både nyproduktion och succession.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ägirgatan 24, null, Västerås kommun

Ägirgatan 24

Lägenhet
Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
1 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3
4 250 kr/mån
32 551 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv tvåa på gaveln med ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Balkong mot väst.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Hiss
Ägirgatan 24, null, Västerås kommun

Ägirgatan 24

Lägenhet
Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 750 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1
6 200 kr/mån
32 738 kr/m²

Gavelfyra med balkong i söder. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra WC. Rymligt master bedroom med stor skjutdörrsgarderob.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 22 D, lgh 1102, Bäckby Centrum, Västerås kommun

Rubingatan 22 D, lgh 1102

Lägenhet
Bäckby Centrum, Västerås kommun
BoKlok Housing AB
1 417 500 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 881 kr/mån
19 688 kr/m²

En kvadrat smart trerummare med öppen, ljus och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har du ett sovrum och ett extra rum som kan användas till exakt det du behöver det till? Kanske ett gästrum, syrum, datarum, spelrum, yogarum, arbetsrum eller varför inte ett avskilt TVrum. Sommarkvällen tillbringar du antingen i den fina pergolan på innergården eller så tar du middagen ute på din alldeles egna balkong med plats för familjen. Här har du ICA, vårdcentral, bibliotek och kommunikationer som närmaste granne. Känner du för att shoppa loss har du Erikslund och Västerås centrum på behagligt avstånd. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 24 C, lgh 1201, Bäckby Centrum, Västerås kommun

Rubingatan 24 C, lgh 1201

Lägenhet
Bäckby Centrum, Västerås kommun
BoKlok Housing AB
1 425 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
5 612 kr/mån
16 765 kr/m²

85 kvm med öppen gemytlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum, klädkammare och förråd. Närmaste granne är skolan, ICA, vårdcentralen och Gröna Stråket. Och får du lust på shopping så ligger Erikslund och Västerås C på behagligt avstånd. Har du väntat på att din bostadsdröm ska bli sann, då har ögonblicket kommit, men du måste vara snabb det gäller endast de tre första som köper en bostad i BoKlok Rubinen, så skynda dig att kontakta mäklaren för en visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 22 A, Bäckby Centrum, Västerås kommun

Rubingatan 22 A

Lägenhet
Bäckby Centrum, Västerås kommun
BoKlok Housing AB
1 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 929 kr/mån
20 909 kr/m²

12 Avgiftsfria månder! En inflyttningsklar ljus kvadratsmart tvårummare med öppen planlösning med gavelläge och inte nog med det här finns även en trevlig altan med plats för vännen, grillen och några blomstrande vårblommor i krukor. Kommer hela tjocka släkten på besök finns det gott om plats på den gemytliga innergården med egen pergola i grön och skön omgivning. Bo nytt och bekymmersfritt med centralt läge på Bäckby. Granne med ICA, vårdcentralen, biblioteket, busshållsplatsen, skolan, förskolan, fotbollsplanen och inte att förglömma Gröna Stråket som uppmuntrar till rörelse, gemenskap och trevliga möten. Välkommen att boka visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Hiss
Mälarvyn, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
 • 23 lediga bostäder

Mälarvyn

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 1 195 000 kr
41-85 m²
2-4 rum
3 850 kr/mån

I kvarteret Mälarvyn bor du elegant i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen. Nära både vatten och bekvämligheter med all den service som staden och centrum ger.

 • Nybyggnadsprojekt
Öster Mälarstrands allé 136, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Öster Mälarstrands allé 136

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 895 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3
5 865 kr/mån
41 000 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska 4:a om ca 95 extremt välplanerade kvm! Belägen på omåttligt populära Öster Mälarstrand. Det här drömboendet erbjuder väl tilltagen inglasad balkong (ca 14 kvm) i väst mot innergård, delvis Mälarutsikt. Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, fullutrustat och stilrent kök samt upp till 3st rogivande sovrum. Utöver detta rymligt toppfräscht badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare gäst-WC med dusch. Dessutom väl tilltaget vardagsrum med perfekt avvägd öppen planlösning mot köket. Boendet erbjuder mycket generösa förvaringsmöjligheter via både garderober och klädkammare. Fantastiskt ljusinsläpp från motsatta väderstreck. Genomgående mycket hög fräschör. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband (250/250 mbit/s) och TV. El och varmvatten debiteras efter förbrukning. Stabil förening med fastigheter i toppskick! Attraktivt läge på Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk, förskola och skola, butiker och restauranger samt allmänna kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Småbåtshamn och Mälarens glittrande vatten ca 200m från bostaden. Missa inte detta tillfälle, varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
BoKlok Rubinen, Bäckby Centrum, Västerås kommun
 • 4 lediga bostäder

BoKlok Rubinen

Lägenhet
Bäckby Centrum, Västerås kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 150 000 kr
55-85 m²
2-4 rum
3 929 kr/mån

I nybyggt bor du bekymmersfritt, med tid över till annat än renovering och söndagar i snickarbältet. Alla bostäder är ljusa och får balkong eller altan. På den privata innergården kan barnen springa fritt bland bärbuskar och gröna ytor att njuta av på sommaren. I anknytning till området finns det bra cykelvägar som tar dig in till centrala Västerås på cirka 15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer och till Erikslund med shoppingbutiker för alla smaker tar bussen endast 9 minuter och till Västerås Centralstation 20 minuter.

 • Nybyggnadsprojekt
Smedjegatan 6, Centrum, Västerås kommun

Smedjegatan 6

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
5 485 kr/mån
28 500 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna rymliga och lättillgängliga lägenhet om ca 70 väldisponerade kvm! Ljust och fräscht boende vilket karaktäriseras av väl tilltaget vardagsrum, väldisponerade ytor och fantastiskt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Utöver detta renoverat stilrent och välutrustat kök samt två rogivande sovrum. Dessutom fräscht badrum och goda förvaringsmöjligheter via rymlig klädkammare i anslutning till hallen och platsbyggda garderober. Värme, kall- och varmvatten, bostadsrättstillägg, bredband (100/10 mbit/s) och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Härlig och sommartid grönskande takterass. Mycket attraktivt läge med allt Västerås city erbjuder direkt utanför dörren! Njut av butiker, restauranger, cityparker och promenadstråk ett stenkast bort. Med en kort promenad tar ni er till Västerås Centralstation och Mälardalens universitet. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss

Visar alla 9