Mäklare Mimmi Holm

Mimmi Holm

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Västerås och har därmed god lokalkännedom om staden med omnejd. Jag är lyhörd, personlig och trygg. Kundnöjdhet är min viktigaste drivkraft. Med en strävan om att ständigt överträffa både mina säljares och köpares förväntningar är ett knivskarpt fokus och ett brinnande engagemang mina främsta kännetecken. Efter några år som verksam fastighetsmäklare antog jag även nyproduktionsmarknaden och idag förmedlar jag både nyproduktion och succession.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stavhoppargatan 16, Rönnby, Västerås kommun
  • Imorgon

Stavhoppargatan 16

Villa
Rönnby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 995 000 kr
175 + 19 m²
7 rum
972 m² tomt

Nu kan vi gladeligen presentera denna fantastiska fastighet på populära Rönnby! Denna idylliska 1-plansvilla fördelar sig på hela 175 + 19 välplanerade kvm. Skyddat läge längst in på återvändsgata. Perfekt planerat och välskött boende vilket karaktäriseras av generösa ljusinsläpp samt rymliga och sociala ytor. Väl tilltaget inglasat uterum om ca 45 kvm samt dubbla altaner varav en utrustad med spabad utgör tillsammans den magiska baksidan i ostört sydväst-läge. Oslagbart för mysiga sommarkvällar tillsammans med familjen och dessutom gott om plats för släkt och vänner att umgås. Vidare erbjuder detta boende välplanerat och fullutrustat kök med matplats intill fönster, vardagsrum med kamin och exemplariskt ljusinsläpp samt hela 6 st möjliga sovrum. I dagsläget nyttjas ett av rummen som en lyxig klädkammare intill master bedroom. Utöver detta finner ni två badrum varav ett renoverat (-17), gäst-WC samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Fantastiska förvaringsmöjligheter via förråd om ca 17,5 kvm, dubbla klädkammare samt gott om garderober. Uppvärmning via fjärrvärme, elgolvvärme och dessutom mysig kamin för kallare dagar. Fiber indraget. Asfalterad uppfart med plats för tre fordon och laddbox för elbil. Förrådsbyggnad med gavel för praktisk vedförvaring på tomten. Mycket eftersökt läge. I närområdet bor många barnfamiljer. Rönnby erbjuder bland annat motionsspår, gott om lekparker, grönområden, närservice, kommunikationer, skola (F-9) och förskola. Perfekt boende för barnfamiljen som vill trivas länge i lugnt och tryggt område. På Rönnby finns ett rikt föreningsliv med ett flertal olika sporter för de aktiva barnen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
Mälarvyn, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • 31 lediga bostäder

Mälarvyn

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 1 195 000 kr
41-87 m²
2-4 rum
3 850 kr/mån

I kvarteret Mälarvyn bor du elegant i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen. Nära både vatten och bekvämligheter med all den service som staden och centrum ger.

  • Nybyggnadsprojekt
Ägirgatan 24, null, Västerås kommun

Ägirgatan 24

Lägenhet
Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 295 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4
6 200 kr/mån
39 226 kr/m²

Varmt välkomna till detta eleganta boende i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen! 58 nyproducerade bostadsrätter med preliminärt tillträde oktober 2025 - januari 2026. Här erbjuds en ljus och välplanerad 4:a om ca 84 kvm på våning 4! Mycket tilltalande och modernt boende med generöst ljusinsläpp, väldisponerade ytor och balkong i söderläge med sol större delen av dagen. Låt den lättmöblerade balkongen bli er egen sjönära oas att njuta och koppla av på. Öster Mälarstrand är ett omåttligt populärt och nybyggt område. Njut av kajvimmel, båtliv och fina sollägen! Är du intresserad? Kom på visning i vår visningsbostad, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller läs mer på JM.se!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Ägirgatan 24, null, Västerås kommun

Ägirgatan 24

Lägenhet
Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 550 000 kr
69 m²
3 rum
vån 8
5 400 kr/mån
51 449 kr/m²

Varmt välkomna till detta eleganta boende i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen! 58 nyproducerade bostadsrätter med preliminärt tillträde oktober 2025 - januari 2026. Här erbjuds en ljus och välplanerad 3:a om ca 69 kvm på våning 8! Mycket tilltalande och modernt boende med generöst ljusinsläpp, väldisponerade ytor och balkong i söderläge med utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Låt den lättmöblerade balkongen bli er egen sjönära oas att njuta och koppla av på. Öster Mälarstrand är ett omåttligt populärt och nybyggt område. Njut av kajvimmel, båtliv och fina sollägen! Är du intresserad? Kom på visning i vår visningsbostad, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller läs mer på JM.se!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Ägirgatan 24, null, Västerås kommun

Ägirgatan 24

Lägenhet
Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 995 000 kr
64 m²
3 rum
vån 8
5 150 kr/mån
46 797 kr/m²

Varmt välkomna till detta eleganta boende i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen! 58 nyproducerade bostadsrätter med preliminärt tillträde oktober 2025 - januari 2026. Här erbjuds en ljus och välplanerad 3:a om ca 64 kvm på våning 8! Mycket tilltalande och modernt boende med generöst ljusinsläpp, väldisponerade ytor och balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Låt den lättmöblerade balkongen bli er egen sjönära oas att njuta och koppla av på. Öster Mälarstrand är ett omåttligt populärt och nybyggt område. Njut av kajvimmel, båtliv och fina sollägen! Är du intresserad? Kom på visning i vår visningsbostad, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller läs mer på JM.se!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Tujagatan 10, Skiljebo, Västerås kommun
  • Tis 30 jul

Tujagatan 10

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
4 452 kr/mån
31 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade och rymliga 2:a med ett mångsidigt och funktionellt extrautrymme med eget fönster! Bli den första att få flytta in i denna fina hörnlägenhet om ca 63 väldisponerade kvm högst upp i nybyggt hus på Skiljebo. Här erbjuds en rymlig tvåa med extrautrymme vilket kan nyttjas som klädkammare eller som till exempel barnkammare, arbetsplats eller för gästsäng. Detta är ett modernt boende med fönster i två väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Möblerbar balkong i västerläge som erbjuder både eftermiddags- och kvällssol, samt rogivande utsikt mot trädkronorna. Bostaden har en öppen, social planlösning och ett tillhörande förråd beläget i källaren. Här får du stilsäkra materialval med hög standard och kvalitet. Ett välutrustat kök med intilliggande matplats och ett generöst tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp. Hallen är rymlig och välkomnande och erbjuder god förvaring i form av skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och intill sovrummet finns en stor klädkammare med utomordentliga förvaringsmöjligheter eller annat användningsområde utefter behov. Sist men inte minst erbjuder bostaden ett helkaklat badrum innefattande duschhörna med duschdörrar samt både tvättmaskin och torktumlare. Föreställ er känslan att flytta in i ett helt nytt boende, ljust, fräscht och optimalt planerat. Är detta boendet för dig/er? Skiljebo Äng 1 är den första bostadsrättsföreningen som står klar på det redan etablerade närområdet med närhet till matbutiker, gym, pizzeria, skola och goda buss kommunikationer. Bostadsrättsföreningen består av två punkthus med totalt 50 lägenheter. Mysiga promenadstråk i närheten och cykelbana in till Västerås centrum. Området är planerat för många grönytor som ger en levande och trevlig miljö. Parkeringsplats och carport finns att hyra (separat kölista). För den som har elbil finns carport med laddstolpe. Behöver du bara ha en bil ibland kan du boka en bil i elbilspoolen som har sin egen plats i carporten på området. Extra källarförråd finns för uthyrning (separat kölista). TV & bredband, Telia Triple Play med bredbandshastighet 1000/1000 mbits och kanalpaket "Lagom". Välkommen att boka in en visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
BoKlok Rubinen, Bäckby Centrum, Västerås kommun
  • 1 ledig bostad

BoKlok Rubinen

Lägenhet
Bäckby Centrum, Västerås kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 575 000 kr
85 m²
4 rum
5 612 kr/mån

I nybyggt bor du bekymmersfritt, med tid över till annat än renovering och söndagar i snickarbältet. Alla bostäder är ljusa och får balkong eller altan. På den privata innergården kan barnen springa fritt bland bärbuskar och gröna ytor att njuta av på sommaren. I anknytning till området finns det bra cykelvägar som tar dig in till centrala Västerås på cirka 15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer och till Erikslund med shoppingbutiker för alla smaker tar bussen endast 9 minuter och till Västerås Centralstation 20 minuter.

  • Nybyggnadsprojekt
Ägirgatan 24, null, Västerås kommun

Ägirgatan 24

Lägenhet
Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
4 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 12
6 250 kr/mån
57 588 kr/m²

Varmt välkomna till detta eleganta boende i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen! 58 nyproducerade bostadsrätter med preliminärt tillträde oktober 2025 - januari 2026. Här erbjuds en ljus och välplanerad 4:a om ca 85 kvm på våning 12! Mycket tilltalande och modernt boende med generöst ljusinsläpp, väldisponerade ytor och balkong i söderläge med panoramavy över Mälarens glittrande vatten. Låt den lättmöblerade balkongen bli er egen sjönära oas att njuta och koppla av på. Öster Mälarstrand är ett omåttligt populärt och nybyggt område. Njut av kajvimmel, båtliv och fina sollägen! Är du intresserad? Kom på visning i vår visningsbostad, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller läs mer på JM.se!

  • Nyproduktion
  • Vintern -25/26
  • Balkong
  • Hiss
Ägirgatan 24, null, Västerås kommun

Ägirgatan 24

Lägenhet
Västerås kommun
JM Kundtjänst Bostad
1 450 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2
3 850 kr/mån
35 366 kr/m²

Varmt välkomna till detta eleganta boende i ett av Öster Mälarstrands finaste lägen! 58 nyproducerade bostadsrätter med preliminärt tillträde oktober 2025 - januari 2026. Här erbjuds en ljus och välplanerad 2:a om ca 41 kvm på våning 2! Mycket tilltalande och modernt boende med generöst ljusinsläpp, väldisponerade ytor och balkong i österläge med morgon- och förmiddagssol. Låt den lättmöblerade balkongen bli er egen sjönära oas att njuta och koppla av på. Öster Mälarstrand är ett omåttligt populärt och nybyggt område. Njut av kajvimmel, båtliv och fina sollägen! Är du intresserad? Kom på visning i vår visningsbostad, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller läs mer på JM.se!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Smedjegatan 6, Centrum, Västerås kommun

Smedjegatan 6

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 850 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
5 485 kr/mån
26 429 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna rymliga och lättillgängliga lägenhet om ca 70 väldisponerade kvm! Ljust och fräscht boende vilket karaktäriseras av väl tilltaget vardagsrum, väldisponerade ytor och fantastiskt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Utöver detta renoverat stilrent och välutrustat kök samt två rogivande sovrum. Dessutom fräscht badrum och goda förvaringsmöjligheter via rymlig klädkammare i anslutning till hallen och platsbyggda garderober. Värme, kall- och varmvatten, bostadsrättstillägg, bredband (100/10 mbit/s) och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Härlig och sommartid grönskande takterass. Mycket attraktivt läge med allt Västerås city erbjuder direkt utanför dörren! Njut av butiker, restauranger, cityparker och promenadstråk ett stenkast bort. Med en kort promenad tar ni er till Västerås Centralstation och Mälardalens universitet. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Rubingatan 24C, Bäckby, Västerås kommun

Rubingatan 24C

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Widerlöv Nyproduktion
1 295 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3
7 408 kr/mån
15 235 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a om ca 85 kvm! Rymligt och nyproducerat boende vilket karaktäriseras av genomgående toppfräscha ytskikt, modern planlösning och möblerbar härlig balkong i sydväst med härlig eftermiddags- och kvällssol. Vitmålade ytskikt och 3-stavs ekparkett genomgående för hela lägenheten. Fönster i två motsatta väderstreck. Välutrustat kök med generöst ljusinsläpp. I öppen planlösning välplanerat vardagsrum där ni även finner utgång till balkongen. Utöver detta rymligt master bedroom med förvaring via garderober. Ytterligare väldisponerat sovrum med förvaring via garderober. Vidare finner ni även ett tredje sovrum/arbetsrum/gästrum med fint ljusinsläpp. Dessutom väl tilltaget badrum med tvättmaskin samt förberett för torktumlare att sätta in om så önskas. Exemplariska förvaringsmöjligheter via rymligt förråd som nås inifrån lägenheten samt flertalet garderober. Bli den första ägaren av detta nyproducerade, moderna och toppfräscha boende! I närområdet finns bland annat mångfacetterat utbud av matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och vårdcentral. En kort bilfärd tar er både till Erikslund shoppingcenter och Västerås city. Dessutom allmänna kommunikationer ett stenkast bort från bostaden. Varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Rubingatan 22D, Bäckby, Västerås kommun
  • Ons 31 jul
Rubingatan 22D, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Rubingatan 22D, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Rubingatan 22D

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Widerlöv Nyproduktion
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
5 186 kr/mån
18 091 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a om ca 55 kvm! Kvadratsmart och nyproducerat boende vilket karaktäriseras av genomgående toppfräscha ytskikt, modern planlösning och möblerbar härlig balkong i sydost med härligt solläge. Vitmålade ytskikt och 3-stavs ekparkett genomgående för hela lägenheten. Fönster i tre olika väderstreck. Välutrustat kök med generöst ljusinsläpp. I öppen planlösning välplanerat vardagsrum där ni även finner utgång till balkongen. Utöver detta rymligt sovrum med förvaring via garderober. Dessutom väl tilltaget badrum med tvättmaskin samt förberett för torktumlare att sätta in om så önskas. Exemplariska förvaringsmöjligheter via rymligt förråd som nås inifrån lägenheten samt flertalet garderober. Bli den första ägaren av detta nyproducerade, moderna och toppfräscha boende! I närområdet finns bland annat mångfacetterat utbud av matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och vårdcentral. En kort bilfärd tar er både till Erikslund shoppingcenter och Västerås city. Dessutom allmänna kommunikationer ett stenkast bort från bostaden. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12