Mäklare Moa Schanzer-Larsen

Moa Schanzer-Larsen

Om mig

Efter att ha förmedlat hundratals hem känner jag mig trygg i rollen som mäklare utan att rucka på hungern att alltid vilja prestera på topp. Jag är född och uppvuxen i Västerås och jobbar stenhårt för att göra bra affärer. Vad jag fokuserar på i mitt mäkleri är budgivning/förhandling, att vara rak i kommunikationen och att ha roligt på vägen! Tillgänglighet, effektivitet och driv är vad du kan förvänta dig av mig som mäklare. Välkommen att bli en återkommande kund du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun
  • Tis 7 maj kl 18:30
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Kopparbergsvägen 22A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Kopparbergsvägen 22A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 750 000 kr
77,5 m²
2.5 rum
vån 6
5 081 kr/mån
35 484 kr/m²

- Högt i tak - Karaktäristisk bostad - Stor balkong med härlig utsikt - Välskött lägenhet Högst upp, på sjätte våningen välkomnas ni till denna minst sagt karaktäristiska bostad mitt i stan. Med upp till ca 4,6 m i takhöjd, gedigen walk in closet, fullt utrustat kök, väl tilltagen balkong med fri utsikt och loft som passar perfekt som gästrum/kontor finns det mycket som gör denna lägenhet unik i sitt slag. Kort sagt ett väldigt bekvämt boende med sitt klockrena läge i stan, förråd utanför ytterdörren, generösa rum och luftiga ytor! Välkommen till en bostadsrättsförening med god gemenskap där både sommarfester och julfester anordnas. Det finns även en gemensamhetslokal, tvättstuga och ett lusthus på innergården för medlemmarnas förfogande. Trots det centrala läget känns lugnet från den vackra innergården med ljudet från bäcken och fågelkvitter. Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan. Det finns även ett gym i källaren som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Mer information om föreningen finns på deras hemsida. https://www.brf-tusenskonan.se/ Beläget mitt i stan med närhet till allt du kan önska dig. Restauranger, butiker, systembolag och livsmedelsbutiker ligger ca 5 min promenad från lägenheten. Allmänna kommunikationer runt knuten och centralstationen återfinnes ca 8 min promenad bort. I närheten av bostaden finns också gott om fina grönområden såsom Rudbecksparken, Vasaparken, Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån. I närheten finns även förskolor, skolor och MDU. Varmt välkomna på visning av denna fantastiskt härliga bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun, bild 2
Skästa byväg 39, Skästa, Västerås kommun, bild 3

Skästa byväg 39

Villa
Skästa, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
5 300 000 kr
139 m²
5 rum
1 396 m² tomt

- Fantastisk hörntomt mot skogsparti och allmänning - Stor altan om 110 kvm - Öppna sociala ytor med 3,9m takhöjd i kök och vardagsrum - Kamin och stora fönsterpartier Hjärtligt välkomna att förälska er i detta väl omhändertagna Vallsjöhus från 2017. Här har man tänkt på alla detaljer med fint kök signerat Ballingslöv i öppen planlösning mot vardagsrummet med stämningshöjande kamin, härlig takhöjd om 3,9 m upp till nock och stora fönsterpartier. Bostaden är mycket välplanerad med två helkaklade duschutrymmen, separat allrum, tre rogivande sovrum, groventré samt klädkammare. Det här huset passar sig perfekt för er som uppskattar utemiljöer. Här erbjuds ni en minst sagt generös altan om 110 kvm med pergola där ni kan njuta av solen från förmiddag till kväll. Ni bor ostört på slutet av gatan med allmänning åt ena hållet och skogen åt andra hållet. Vid skogsbrynet finns även en grillplats. På tomten står dessutom dubbelcarport med inbyggt förråd om ca 20 kvm (uppvärmt). Bo naturnära i Skästa med närhet till skog, vandringsleder och stall. För barnfamiljer bor ni bekvämt med skolskjuts till Dingtunaskolan (fk-åk 6) och på ca 8 min med bil tar ni er in till Erikslund shoppingcenter med restauranger, butiker, apotek, matbutiker och systembolag. Detta är minst sagt ett mycket trivsamt boende för familjen som är väl värt ett besök, varmt välkomna på wisning!

  • Premium
Vegagatan 5B, Vega, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Vegagatan 5B, Vega, Västerås kommun, bild 2
Vegagatan 5B, Vega, Västerås kommun, bild 3

Vegagatan 5B

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
4 026 kr/mån
24 896 kr/m²

- Genomgående fint skick - Solig balkong mot grönska - Fräscht kök med full maskinell utrustning - Helkaklat badrum med tvättmaskin - Gott om förvaring Varmt välkomna till denna trivsamma 2 rok ostört beläget på tredje våningen. Här bor du på populära Vega med närhet till det mesta du kan önska. Bostaden håller en hög standard med genomgående välskötta ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt kök med full maskinell utrustning, generös balkong i soligt läge samt gott om förvaring via garderober och klädkammare. Mycket stabil förening med låg skuldsättning (2 653 kr/kvm enl ÅR 2023) och välskötta fastigheter. Lägesmässigt har denna bostad alla rätt. På Vega bor du med kort cykelavstånd till allt du kan önska såsom Rocklundas sportanläggning, MDU, tågstationen och Västerås citys mångfacetterade utbud. Välkommen på wisning!

  • Premium
  • Balkong
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun, bild 2
Liegatan 214, Hammarby, Västerås kommun, bild 3

Liegatan 214

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 395 000 kr
103 m²
4 rum
156 m² tomt

- Gavelradhus - Friköpt tomt - Genomgående fint skick - Mycket sociala utemiljöer På Liegatan 214 erbjuds nu detta genomgående fina radhus med gavelläge där stort fokus har lagts på det sociala ytorna. Nedre plan domineras av sällskapsytor med rymligt och mycket fräscht kök med full maskinell utrustning, generöst vardagsrum med stora fönsterpartier samt inglasad altan som förlängs ytterligare av stort trädäck med jacuzzi. Det här är den perfekta platsen att samla vänner och familj på för sena grillkvällar under sommaren. Fint badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. På övre plan återfinnes två lika stora sovrum, master bedroom med klädkammare och helkaklat badrum med golvvärme. Bostaden inrymmer gott om plats till förvaring genom flertalet inbyggda garderober, förråd under trappan samt förråd precis utanför ytterdörren. Här finns möjlighet att integrera förrådsutrymmet i boarean för att bygga till ytterligare ett sovrum. Till huset hör en garageplats och parkeringsplats framför garageporten. För besökare finns gemensam gästparkeringsplats i området. Välkomna till familjevänliga Hammarby med flertalet skolor och förskolor på gångavstånd. Här har du direkt närhet till grönska och lekparker för ett aktivt uteliv. På gångavstånd återfinnes restauranger, ICA-butik, busshållplats samt ca 2,5 km promenad ner till Lögarängen med badhus, utebad och strand. På behändigt cykel- eller bilavstånd nås såväl Erikslunds shoppingcenter som Västerås city. Det här minst sagt trivsamma huset vill ni inte missa, välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Sturegatan 9A, City, Västerås kommun
Sturegatan 9A, City, Västerås kommun, bild 2
Sturegatan 9A, City, Västerås kommun, bild 3

Sturegatan 9A

Lägenhet
City, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
4 500 000 kr
107 m²
3 rum
vån 3
4 512 kr/mån
42 056 kr/m²

- Rymlig 3 rok om 107 kvm - Master suite - Tidsenliga detaljer - Fantastisk planlösning - Låg avgift Välkommen till 40-talet och denna tidstypiska bostad i smakfullt moderniserad stil. Här har ni det bästa av två eror, med kaklat badrum (master suite), renoverat kök med stor matplats i fil mot vardagsrummet samtidigt som klassiska detaljer såsom takhöjd, skjutdörrar, lister och fiskbensparkett sätter en karaktär på lägenheten som gör det lätt att förälska sig. Kliv in i den minst sagt generösa hallen med glatt tapetserade väggar och gott om förvaring via flertalet inbyggda garderober samt klädkammare. Kapprum med avhängning och gäst-WC i anslutning. Vidare kommer ni till bostadens hjärta, det stora och renoverade köket som sammanflätas med rymligt vardagsrum via skjutdörrar. I separat del av bostaden återfinnes två sovrum varav ett master suite med fint renoverat badrum. I bostaden finns markiser vid varje fönster samt balkongen, samtliga golv är slipade och lackade och det finns två förråd (ett stort vindsförråd och ett källarförråd) tillhörande lägenheten. Belägen i stabil förening med god ekonomi (lån: 2 091 kr/kvm enligt ÅR 2022) och låga avgifter. Här bor ni mitt i stan med allt ni kan önska i direkt närhet. Flertalet trevliga restauranger, gym och butiker samt ca 100 m till Punkt med matbutik, systembolag och parkeringsmöjlighet (boendeparkering). På kort avstånd finns trevliga promenadstråk och ni har gångavstånd ner till Mälaren. Det här är en perfekt bostad för er som söker en bekväm tillvaro kantad av lyx! Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen (070-4931120 / [email protected]) vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun, bild 2
Rolighetsvägen 49, Harkie, Västerås kommun, bild 3

Rolighetsvägen 49

Villa
Harkie, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 995 000 kr
66 + 30 m²
3 rum
1 804 m² tomt

- Vänligen kontakta mäklaren för visning! - Stor naturtomt med allmänning bakom huset - Uppvärmd pool - Solceller och två LVP - Mysigt område nära Mälaren och grönska Varmt välkomna till detta fantastiskt charmiga hus i Harkie. Här bor du omgiven av natur och grönska med direkt närhet ner till Mälaren. Oavsett vad du söker - en permanentbostad eller en tillflyktsplats i form av ett sommarboende - kommer Rolighetsvägen 49 att uppfylla dina krav. Här återfinnes charmigt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, duschrum och två sovrum. Här bor du med skog och natur alldeles intill huset och tomten om 1 804 kvm rymmer, förutom bostadshuset, stor altan med uppvärmd pool, vedeldad bastu, gästhus med två sovrum, ett allrum samt LVP, förrådshus med vedbod, carport. För den trädgårdsintresserade finns här oändliga möjligheter till odling genom odlingslådor och växthus. På tomten finns dessutom ett litet hönshus. Det här är det ultimata boendet för dig som ställer höga krav på din omgivning. Fina promenadstråk i skog och mark och på bara några minuter tar du dig ner till Mälaren och den egna båtplatsen till fots. För den badsugne förvaltar även samfälligheten över en fin badplats med sandstrand och brygga. På cykelavstånd återfinnes Västerås i särklass finaste golfbana, Frösåkers golfklubb med golf, spa, hotell och restaurang och en bilfärd på ca 25 minuter tar dig in till Västerås. Ny väg planeras från Gäddeholmsvägen mot Harkie, se mer på Västerås stads hemsida. Kommunalt V/A samt indragen fiber. Till fastigheten hör en båtplats vid samfällighetens brygga. Hjärtligt välkomna till denna fantastiska idyll! Besiktning genomförd 23/2-24, protokoll publiceras snarast.

  • Premium
Timmermansgatan 6, Centrum, Västerås kommun

Timmermansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
850 000 kr
29,1 m²
1 rum
vån 2
2 909 kr/mån
29 210 kr/m²

- Centralt läge med närhet till allt - Flera fönster som ger härligt ljusinsläpp - Genomgående fint skick - Badrum utrustat med toppmatare Varmt välkomna till denna välplanerade 1 rok med skrytsamt centralt läge. Här bor du med optimalt planerade kvadratmeter som inrymmer sovalkov, allrum, kök med matplats, badrum med toppmatad tvättmaskin samt hall med gott om förvaring. Bostaden karaktäriseras av flertalet fönster som bidrar till ett mycket trivsamt ljusflöde och de genomgående fina ytskikten. Det här är ett perfekt boende för studenten, förstagångsköparen och veckopendlaren! Trivsam förening med välskött byggnad. Beläget i centralt läge med närhet till allt du kan önska dig. Mälardalens universitet, restauranger, butiker, systembolag och livsmedelsbutiker ligger några minuters promenad från bostaden. Allmänna kommunikationer runt knuten och centralstationen återfinnes ca 7 min promenad bort. I närheten av bostaden finns också gott om fina grönområden såsom Rudbecksparken, Vasaparken, Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån. Kort sagt en mycket trivsam bostad med city runt knuten. Välkomna på visning!

  • Hiss
Rubingatan 24C, Bäckby, Västerås kommun

Rubingatan 24C

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 650 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
5 612 kr/mån
19 412 kr/m²

- Kontakta mäklaren för visning - Nyproducerad 2022 - Välplanerade ytor med bra förvaring - Möjlighet till p-plats (lediga platser finns) - Expansivt område där mycket händer På tredje våningen i hus med hiss välkomnas ni via slutet av loftgången in i denna mycket trivsamma bostad. Här bor ni med välplanerade ytor, gott om förvaring, tre sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har härligt gavelläge vilket genererar i gott om ljusinsläpp och ostört läge. Ny förening där ni kan bo bekvämt utan renoveringar ett bra tag framöver. Lediga p-platser finns! Fin innergård med lekplats och flera sittplatser. Välkomna till nya Bäckby centrum med mångfacetterat utbud av matbutiker, restauranger, skolor, vårdcentral och tandläkare. Här bor ni en kort bilfärd/promenad till Erikslund shoppingcenter med fullt utbud av butiker och restauranger. Någon minut från bostaden finns busshållplats som tar dig hela vägen in i stan. Kort sagt en mycket trivsam bostad belägen i expansivt område! Kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen (070-4931120 / [email protected]) om ni har några frågor!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8