Mäklare Moa Schanzer-Larsen

Moa Schanzer-Larsen

Om mig

Efter att ha förmedlat hundratals hem känner jag mig trygg i rollen som mäklare utan att rucka på hungern att alltid vilja prestera på topp. Jag är född och uppvuxen i Västerås och jobbar stenhårt för att göra bra affärer. Vad jag fokuserar på i mitt mäkleri är budgivning/förhandling, att vara rak i kommunikationen och att ha roligt på vägen! Tillgänglighet, effektivitet och driv är vad du kan förvänta dig av mig som mäklare. Välkommen att bli en återkommande kund du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsfågelgatan 85, Råby, Västerås kommun
 • Sön 3 dec kl 13:00
Kungsfågelgatan 85, Råby, Västerås kommun, bild 2
Kungsfågelgatan 85, Råby, Västerås kommun, bild 3

Kungsfågelgatan 85

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
549 000 kr
48,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 574 kr/mån
11 250 kr/m²

- Helkaklat badrum förberett för tvättmaskin - Gott om förvaring - Fri utsikt över grönområden - IMD av el Varmt välkomna till denna trivsamma 2 rok på Kungsfågelgatan 85. Här erbjuds en trivsam hall med gott om förvaring, sovrum med plats för säng, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin, kök med gott om arbetsytor samt utrustat med diskmaskin. Bostaden är belägen högst upp i huset med fri utsikt mot grönska. Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter mycket fina grönområden omger byggnaderna. Trevligt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, närbutiker och kommunikationer. På kort cykeltur eller med bil tar du dig till Erikslund shoppingcenter, Bäckbys handelsområde och Västerås city. Kort sagt en mycket trivsam bostad med fint läge mot grönska.

 • Premium
Gunnilbogatan 6C, Malmaberg, Västerås kommun
 • Mån 4 dec kl 18:15
Gunnilbogatan 6C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Gunnilbogatan 6C, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Gunnilbogatan 6C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
895 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 1
4 857 kr/mån
15 325 kr/m²

- Genomgående mycket fint skick - Fullt utrustat kök - Stor balkong i soligt läge - Hiss i huset - P-platser finns lediga En trappa upp i huset välkomnad ni till denna synnerligen trevliga 2 rok på Gunnilbogatan 6C. Bostaden karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt med ljust målade väggar och ekparkett i golv, stilfullt kök i vita och grå toner med full maskinell utrustning, rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens soliga balkong. Mycket välskött förening med många renoveringar gjorda samt nyligen installerade laddplatser för elbil samt solceller på taket. Stabil ekonomi med en låneskuld på 3 769 kr/kvm (enligt årsredovisning 2022/2023). På Gunnilbogatan bor du med gångavstånd till matbutik och restaurang. Malmaberg är ett grönskande område med mycket grönområden att strosa i. En kort bilfärd från bostaden nås Stenby med stormarknad, systembolag och träningsanläggning. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen. Kort sagt en mycket fin bostad med klockrent läge. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lillåuddsallén 5, Lillåudden, Västerås kommun
Lillåuddsallén 5, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Lillåuddsallén 5, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Lillåuddsallén 5

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
3 495 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 1
4 984 kr/mån
38 197 kr/m²

- Genomgående ljusa ytskikt - Mycket gott om förvaring - Stora sociala ytor - Två mycket gedigna sovrum - Fullt utrustat badrum samt gäst-WC På första våningen i hus med hiss välkomnas ni till denna genomgående fina bostad belägen på populära Lillåudden. Här bor ni med generösa ytor samt mycket bra förvaringsutrymmen genom flertalet garderober samt en klädkammare. Bostaden karaktäriseras av sin sociala planlösning med kök, vardagsrum och inglasad balkong med mälarglimt, två luftiga sovrum med gott om plats för valfri möblering samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC. Trivsam förening med många faciliteter för sina medlemmar såsom övernattningslägenhet, trivsam innergård som enbart medlemmarna har tillgång till, bastu och soprum. Till lägenheten hör dessutom ett stort källarförråd om 6 kvm. Lillåudden är ett perfekt område att bosätta sig i om man söker komfort. Med sitt mälarnära läge kan ni njuta av vattnets skådespel året om längs fina promenadstråk. Över bron finns Östra Hamnen som erbjuder ett rikt utbud av restauranger med vacker utsikt över vattnet eller ta er åt andra hållet mot Öster Mälarstrand och Notudden för att antingen koppla av på Steam eller för att fortsätta Mälarpromenaden ut mot Björnön. Ypperligt pendlarläge med en kort promenad till centralstation och bekvämt cykelavstånd ner till city med mångfacetterat utbud av restauranger, butiker och livsmedelsaffärer. På korta bilavstånd når du allt Västerås har att erbjuda.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kaserngatan 49, Viksäng, Västerås kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 4 dec kl 17:15
Kaserngatan 49, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Kaserngatan 49, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Kaserngatan 49

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 095 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
3 969 kr/mån
26 859 kr/m²

- Renoverat kök - Genomgående nya ytskikt - Stor balkong med sydvästläge - Badrum med tvättmaskin samt gäst-WC - Suverän förening Varmt välkomna till denna genomgående fräscha 3 rok ostört belägen högst upp i huset. Bostaden karaktäriseras av ljusa ytskikt, genomgående ekparkett i golv, renoverat kök med full maskinell utrustning, stor balkong med eftermiddagssol, helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt gäst-WC. Här bor ni bekvämt med luftiga ytor och fina dubbeldörrar som andas 60-tal. Mycket solid förening med de stora renoveringarna gjorda och mycket låg belåningsgrad (1 166 kr/kvm enligt ÅR 2022). Många gemensamma utrymmen som samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningslägenhet. Viksäng är ett mycket trivsamt område att bo i oavsett ålder. Här finns flertalet grönområden och närhet till Öster Mälarstrand och Mälaren. På cykel tar ni er smidigt till Björnön, Västerås city och centralstationen. Ett stenkast från bostaden ligger Viksäng centrum med matbutik, apotek, vårdcentral och restaurang. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor (åk 1-9).

 • Premium
 • Balkong
Kronvägen 24A, Ormberget, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Kronvägen 24A

Lägenhet
Ormberget, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
1 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 154 kr/mån
19 044 kr/m²

- Extremt välplanerade ytor - Mycket fint skick - Första våningen och balkong - Liten och familjär förening Varmt välkomna till denna mycket trevliga 3 rok med härligt gavelläge på första våningen. De förbluffande välplanerade 68 kvm erbjuder renoverat kök, rymligt vardagsrum, stort badrum och två trivsamma sovrum. Liten förening där man gör mycket tillsammans. Föregående år hade man gemensamma middagar och adventsfika. Stor trädgård med flera sittplatser och odlingsmöjligheter vilket gör att det nästan känns som att man bor i villa. Fin gemenskap i trapphuset. På Ormberget bor ni behagligt med gångavstånd till Västerås City, Djäkneberget, Oxbacken centrum och centralstationen. På bara några minuter når ni busshållplats och närbutik. Skolor och förskolor finns det gott om i närområdet.

 • Plus
 • Balkong
Fyrtornsgatan 5B, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrtornsgatan 5B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Widerlöv Västerås
2 800 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
5 453 kr/mån
36 842 kr/m²

- Nyproducerad 2023 - Välplanerade ytor - Gott om förvaring - Attraktivt område Nu har du möjlighet att till ett reducerat pris köpa denna härliga lägenhet mitt på Lillåudden. Söker du en kvalitativ livsstil med närhet till det mesta samt bekvämligheten av att allt är nytt kan Fyrtornsgatan 5B passa dig perfekt. Här bor du på välplanerade 76 kvm fördelat på tre rum och kök, med två sovrum, fullt utrustat kök signerat Marbodal, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt massvis med förvaring i såväl klädkammare, förråd i lägenheten, förråd i anslutning till entrén och garderober. Lillåudden är ett perfekt område att bosätta sig i om man söker komfort. Med sitt mälarnära läge kan ni njuta av vattnets skådespel året om längs fina promenadstråk. Över bron finns Östra Hamnen som erbjuder ett rikt utbud av restauranger med vacker utsikt över vattnet eller ta er åt andra hållet mot Öster Mälarstrand och Notudden för att antingen koppla av på Steam eller för att fortsätta Mälarpromenaden ut mot Björnön. Ypperligt pendlarläge med en kort promenad till centralstation och bekvämt cykelavstånd ner till city med mångfacetterat utbud av restauranger, butiker och livsmedelsaffärer. På korta bilavstånd når du allt Västerås har att erbjuda. Lägenheten är under uppförande vilket gör att tillträdesdatum sker från och med november 2023. Mer information: https://www.riksbyggen.se/bostad/vastmanlands-lan/vasteras-kommun/vasteras/brf-sjomarket/ Vänligen kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen ([email protected] / 070-4931120 ) vid intresse!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6