Mäklare Erik Wikingskiöld

Erik Wikingskiöld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:00
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10, vån 13

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
9 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 13
6 771 kr/mån
117 885 kr/m²

Välkommen till Norra Tornen och en toppmodern och attraktiv 3:a med dubbla terrasser, här bjuds det på eftertraktade solnedgången. Från både vardagsrum och sovrum har du exklusiva panoramafönster som ger härlig utsikt och ljusinsläpp över den öppna planlösningen. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset -Takterrass -Biograf -Övernattningslägenhet Område Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom något år, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på två minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torsplan 10, våning 29, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:30
Torsplan 10, våning 29, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, våning 29, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10, våning 29

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
17 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 29
8 465 kr/mån
169 854 kr/m²

*kontakta mäklaren för privat visning/intresse* Välkommen till någonting storslaget! Det är ytterst sällan en bostad på dessa våningsplan kommer till marknaden - och nu är chansen här. En fantastisk gavelvåning 125 meter upp i luften, med dubbla badrum och stora sociala ytor finns plats för hela familjen. Bostaden har ett magiskt ljusinsläpp med utsikt i söderläge och mot solnedgången. -Dubbla badrum -Genomgående värmegolv i hela bostaden -Gavelvåning med 4 terrasser/balkonger Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset -Takterrass -Biograf -Övernattningslägenhet Kontakta mäklaren för mer info

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 14:00
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
10 695 000 kr
107 m²
4 rum
vån 2
8 737 kr/mån
99 953 kr/m²

Välkommen till någonting storslaget - En våning om 107 kvm perfekt för familjen. Genomgående golvvärme i hela bostaden samt materialval av högsta kvalitet som gör denna bostaden till någonting väldigt unikt. Bostaden ligger i gavel och släpper in ljus hela dagen. - Genomgående golvvärme - Dubbla badrum - Gavel - 4 balkonger Föreningen erbjuder faciliteter som: - Gemensam takterrass - Gym - Garage under huset - Biograf - Övernattningslägenhet Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom något år, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på två minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pär Lagerkvists Gata 6, Hornsberg, Stockholms kommun
Pär Lagerkvists Gata 6, Hornsberg, Stockholms kommun, bild 2
Pär Lagerkvists Gata 6, Hornsberg, Stockholms kommun, bild 3

Pär Lagerkvists Gata 6

Lägenhet
Hornsberg, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
5 395 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5
3 250 kr/mån
80 522 kr/m²

Välkommen till en 2rok och möjlig 3rok med ljusa och luftiga utrymmen. Bostaden är i fint skick och planlösningen är genomgående med fönster i olika väderstreck. Fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. - Förening med god ekonomi - Låg avgift - Nära kommunikation och matbutiker - Havsnära läge - Övernattningslägenhet i föreningen - Generös festlokal i föreningen I området finns stort restaurangutbud längs vattenpromenaden, flertalet förskolor, badplatser, Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, Systembolaget och mycket mer. I närhet till bostaden ligger Stadshagens tunnelbana blå linje och inom några minuter når ni även grön tunnelbana vid Kristineberg. Området bjuder på trendiga restauranger och välsorterade butiker så som Ica Maxi och Systembolaget samt flertalet gym inom endast några minuters promenad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
6 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 6
5 910 kr/mån
108 684 kr/m²

Välkommen till Norra Tornen och en lägenhet som bjuder på mycket kvalitét för ett bra pris - stora panoramafönster som ger ljusinsläpp över den öppna planlösningen. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Ett källarförråd tillhör lägenheten. - Genomgående golvvärme - Gym i föreningen - Biograf i föreningen - Garage under huset - Takterrass Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5