Mäklare Erik Wikingskiöld

Erik Wikingskiöld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
5 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 6
5 910 kr/mån
105 175 kr/m²

Privata visningar sker löpande - kontakta mäklaren Välkommen till Norra Tornen och en lägenhet som bjuder på mycket kvalitét för ett bra pris - stora panoramafönster som ger ljusinsläpp över den öppna planlösningen. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Ett källarförråd tillhör lägenheten. - Genomgående golvvärme - Gym i föreningen - Biograf i föreningen - Garage under huset - Takterrass Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valhallavägen 47, Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 47

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
2 950 000 kr
20 m²
1 rum
vån 2
1 212 kr/mån
147 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Privata visningar vid förfrågan sker löpande - kontakta mäklaren Låt oss presentera denna charmiga och topprenoverade etta belägen i vacker fastighet byggd i 20-talsklassicism, med originalcharmen bevarad. stabil ekonomi, låg avgift, och ett mycket centralt läge. Originaldetaljer så som fiskbensparkett, tre fönster i fil med spröjs och takrosett sätter prägel på bostaden. Lägenheten är belägen på en av Stockholms mest attraktiva områden, här bor du ostört i trivsam miljö. Du har närhet till grönska och natur och kommer på bekvämt avstånd in till Stockholms härliga puls. Känner du för att hålla dig i området finns välkända restauranger, caféer, matbutiker, gymanläggningar och serviceutbud runt husknuten. Du kan även välja att ta tunnelbanan ifrån Tekniska högskolan som ligger 1 minut från dörren. Gångavstånd till KTH, Stockholms universitet och handels högskolan för studenten. Flertalet av Stockholms innerstadsbussar går frekvent under hela dagen, en promenad bort ifrån porten. -Topprenoverad - Stabil förening - Låg avgift Varmt välkommen att längta hem!

  • Hiss
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
10 495 000 kr
96 m²
4 rum
vån 9
7 991 kr/mån
109 323 kr/m²

Endast privatvisningar löpande - kontakta mäklare Erik Wikingskiöld vid intresse Välkommen till en bra och social 4rok med tre sovrum, tre balkonger och två badrum. Genomgående golvvärme i hela bostaden samt materialval av högsta kvalitet som gör denna bostaden till någonting väldigt unikt. Bostaden ligger i gavel och släpper in ljus hela dagen. - Genomgående golvvärme - Dubbla badrum - Tre balkonger - Gavel Föreningen erbjuder faciliteter som: - Gemensam takterrass - Gym - Garage under huset - Biograf - Övernattningslägenhet Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom något år, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på två minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
12 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 18
8 169 kr/mån
151 105 kr/m²

Endast privatvisningar löpande - kontakta mäklare Erik Wikingskiöld vid intresse Välkommen till någonting helt fantastiskt, här bor du i en gavel våning med utsikt över hela Stockholms takåsar med tillgång till både dags och kvällssol. En av Stockholms mest eftertraktade lägenheter belägen på våning 18 i en byggnad hela 125 meter upp i luften som den 29 oktober 2020 tilldelades The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. En bostad vars planritning är riktigt eftertraktad i projektet. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg och erbjuder panoramafönster från golv till tak i vardera rum som ger ett magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter. -Dubbla badrum -Genomgående värmegolv -Utsikt över stan Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset -Biograf -Övernattningslägenhet Område: Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10, vån 13

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
8 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 13
6 771 kr/mån
115 321 kr/m²

Välkommen till Norra Tornen och en toppmodern och attraktiv 3:a med dubbla terrasser, här bjuds det på eftertraktade solnedgången. Från både vardagsrum och sovrum har du exklusiva panoramafönster som ger härlig utsikt och ljusinsläpp över den öppna planlösningen. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset -Takterrass -Biograf -Övernattningslägenhet Område Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom något år, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på två minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Sonja Kovalevskys Gata 11

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
13 750 000 kr
112 m²
4 rum
vån 10
6 160 kr/mån
122 768 kr/m²

Kontakta mäklaren för information / privatvisning Varmt välkomna till denna exklusiva våning på eftertraktad adress med hela fyra balkonger samt sex franska balkonger, två badrum och en slående utsikt över stan. - Stadsutsikt - 4 balkonger - 2 badrum - Garage i huset - Flexibelt tillträde - Yale doorman - genomgående golvvärme - två gästlägenheter i föreningen Lägenheten: Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan vid huvudingången. Välkända Einar Mattsson står som byggnadsutvecklare för detta attraktiva projekt och består av eleganta och exklusiva material som valts med omsorg. Den välplanerade planlösningen får familjen att känna sig hemma från första stund! Du möts av en generös takhöjd och ett rikligt ljusinsläpp från mäktiga fönsterpartier och balkongernas höga glasdörrar. Varje kvadratmeter tas tillvara på och lägenheten erbjuder gott om sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Med tre sovrum kan du vara kreativ och inreda efter egen smak och behov. Master bedroom med badrum en suite samt walk in closet ger hotellsvitskänsla. Både köket och badrum är i nyskick etiketterat av välkända varumärken med trendiga och moderna ytskikt, material och utrustning. Som medlem i föreningen har du tillgång till varmgarage vilket nås direkt via hiss, lediga garageplatser finns. Det finns även ett förråd tillhörande bostaden, gemensam, privat innergård samt cykel- och barnvagnsförråd. Området: Sonja Kovalevskys gata välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud utav restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. Du har även närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med vackra promenadstråk och stora gröna ängområden. Ett måste är också att besöka mysiga kaféet i värdshuset koppartälten. Nära bostaden har du affärer, matbutiker, restauranger, diverse serviceutbud och träningscenter. Kommunikationerna är bra, med en promenad på cirka 15 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg, Sankt Eriksplans tunnelbanestation på den gröna linjen ligger på tio minuters gångavstånd. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via bland annat Torsplan och Södra Hagalund till Arenastaden. Föreningen: Brf Haga Nova välkomnar er till deras exklusiva bostadsrättsförening som ligger i ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Här finner du totalt 276 moderna lägenheter som är fördelade på två imponerande flerbostadshus, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Som ägare av marken där byggnaderna står, kan de erbjuda våra medlemmar en långsiktig trygghet och stabilitet. Einar Mattsson, en av Sveriges mest respekterade byggherrar, är de som står bakom konstruktionen av de vackra bostäderma. Deras kvalitetsarbete och öga för detaljer genomsyrar varje aspekt av bostadsrättsföreningen, från de moderna köken till de vackra balkongerna med utsikt över staden. Föremingen strävar alltid efter att skapa en högkvalitativ livsstil för deras medlemmar och det återspeglas i varje liten detalj. De har också en professione

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
6 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 15
6 056 kr/mån
110 085 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på våning 15 med öppen planlösning och terass med kvällssol! Bostaden erbjuder exklusiva materialval i lugna färger, en öppen och social planlösning, generöst badrum och ett luftigt sovrum som vätter ut mot terassen med sin utsikt över Hagastaden. Från kök/vardagsrum och sovrum finner du exklusiva panoramafönster som ger en slående utsikt och ljusinsläpp över lägenhetens öppna planlösning. Ta chansen att bo i prisbelönta Norra Tornen, med lyxiga faciliteter såsom bio, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan när du stiger in i fastighetens huvudentré! - Genomgående golvvärme i hela bostaden - Nylagda golv (2024) i exklusivt träval - Nymålade väggar (2024) - Kök med gott om förvaring, skafferi, diskmaskin, kyl/frys - Genomgående förvaringslösningar från Poliform - Gym, biograf, festlokal och gästlägenhet i föreningen Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
12 500 000 kr
118 m²
4 rum
vån 3
10 643 kr/mån
105 932 kr/m²

Välkommen till en bostad som måste upplevas i verkligheten. Missa inte videon som visar våningen i stämningsfullt kvällsljus! Det här är ett boende utöver det vanliga i riktig New York-anda. Här bor du i en stor familjevåning om 118 kvm som har en för Norra Tornen unik planlösning med sovrummen avskilda från de stora och öppna sociala ytorna. Byggnaden tilldelades den 29 oktober 2020 The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. Denna bostad, med tre terasser, andas öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg och erbjuder panoramafönster från golv till tak i vardera rum som ger ett magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter. -Platsbyggd öppen spis (planika) -Inbyggd vinkyl -Dubbla badrum/wc -Genomgående värmegolv -Platsbyggd förvaring -3 balkonger -Gym & relaxavdelning på samma våningsplan Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset (hiss access) -Biograf -Övernattningslägenhet Område: Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna framöver, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8