Wingenblixt Mäklarbyrå

Wingenblixt Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gånglåtsvägen 26, Brunna, Upplands-Bro kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00

Gånglåtsvägen 26

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
3 795 000 kr
115 m²
5 rum
146 m² tomt

Synnerligen tilltalande radhus som är extremt väl omhändertaget! Här har varenda detalj fått kärlek och bilderna talar sitt tydliga språk. Det snygga köket är från 2010, det fräscha badrummet är från 2014 och ytskikten har uppdaterats löpande sista åren. Även fönsterna och träpanelen samt förrådet är väl omhändertagna. Till det finns en fin entrégård med marksten och grind som omgärdar framsidans trevliga altan. På baksidan finns en ännu större altan, delvis under ett rejält tak, som vetter mot söder och allmänning. Radhuset har också fiber, bubbelbadkar, luftvärmepump, larm och en uppdaterad gäst-wc. Toppenlänga som ligger "för sig själv" utan grannar kors och tvärs. Utanför entrén finns parkering och garage med fjärrstyrd port 30 meter bort. Lugnt villaområde med gångavstånd till busshållplats, förskolor, skolor samt granne med lekplats och utegymanläggning m.m. i Nyckelbergsparken. Med cykeln når man Mälaren och svampskogarna samt handelsplats och padel-/golfbana. Bussen tar Dig ner till Kungsängens station varje kvart för att där matcha pendeltåget in till Stockholm City. Tillträde och visning enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Knektvägen 1, 6 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
 • Sön 28 apr kl 14:15
Knektvägen 1, 6 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Knektvägen 1, 6 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Knektvägen 1, 6 tr

Lägenhet
Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 7/8
4 472 kr/mån
35 093 kr/m²

Riktigt fin 2:a om 54 kvm näst högst upp i huset mitt i hjärtat av Kungsängen! Superfint IKEA kök från 2023 med vitvaror från samma år. Stilrent, helkaklat och stambytt duschrum från 2018 med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Rymlig hall med säkerhetsdörr och praktisk garderobsvägg. Stort vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till den stora inglasade balkongen från 2019. Härifrån har man en fin vy över närområdet samt en skymt av Mälaren i bakgrunden! Mysigt sovrum längst in i bostaden. Stabil HSB förening som har genomfört ett traditionellt stambyte 2018 och byggt nya balkonger 2019. Det finns ett tillhörande vindsförråd till lägenheten och i källarplan finns en fin tvättstuga samt cykel-/barnvagnsförråd. Endast ett par minuters promenad till matbutiker, apotek, systembolag, vårdcentral, allmänservice, restauranger, buss och pendeltåg m.m. På lagom avstånd finns idrottsplats, golfbana, padelbanor, fina strövområden, ridhus samt bad- och båtplats i Mälaren. Kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): ca. 7 350 kr. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ingefärsvägen 2, Smidö, Upplands-Bro kommun

Ingefärsvägen 2

Villa
Smidö, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
7 750 000 kr
296 + 16 m²
9 rum
2 187 m² tomt

Smidö är en av Mälarens finaste pärlor och nu finns chansen att bo i ett exceptionellt stort och påkostat hus om över 300 kvm golvyta! Den äldre delen av villan från 60-talet är uppdaterad och införlivas naturligt med den påkostade tillbyggnaden anno 2023! Mycket låga driftkostnader tack vare den moderna och supereffektiva luft/vattenvärmepumpen som ger vattenburen värme. Om man i framtiden väljer att installera solceller når man i det närmaste ett passivhus! Vacker tomt i sluttning mot söder med det mesta man kan önska sig av "ett liv på landet". Här finns en prunkande köksträdgård, en pergola med utekök, en söt lekstuga med egen altan och ett höns- alt. kaninhus med utegård! Även ett fristående förråd, förråd i krypgrunden och stor uppfart. Den härliga terrassen som nås från köket inbjuder till middagar med utsikt mot Mälaren. Villan har även en öppen spis, fiber indraget och en luft/luftvärmepump. Den nybyggda delen som i sig är på dryga 200 kvm är formidabelt utformad med stora rum, lyxigt badrum i anslutning till stora sovrummet, superfin walk-in-closet, stilig wc, separat utrymme med groventré för t.ex. tvättstuga och ett allrum stort som en innerstadstvåa! Långgrunt barnbad ett par minuter bort, brygga med bastu med anordnat isbad om vintrarna samt möjlighet till båtplats vid infartsbryggan. Bussen går ända ut på Smidö och passerar både skola och förskola på väg till pendeltågstationen i Bro. I närheten finns också två högklassiga golfbanor och galoppbana m.m. Villan är besiktigad och energideklarerad. Tillträde enligt överenskommelse. En riktig dröm invid Mälarens glitter! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun
 • Sön 28 apr kl 13:15
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rönnbärsvägen 51, 2 tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 738 kr/mån
21 369 kr/m²

Mycket trevlig 3:a om hela 84 kvm genomgående i huset. Ljust och fullutrustat kök med rymlig matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong, två mysiga sovrum i insynsskyddat läge, fint helkaklat badrum och separat gäst-wc. Det finns ca. 9 000 kr i repfonden att nyttja för en köpare! Möjlighet till bredband 1 000 Mbits/s, ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré och god tillgång på parkering där föreningen under 2022 har installerat ett stort antal laddboxar för el-/hybridbilar. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. stor lekplats, Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, förskola, skola, gymnasium, parkering och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. HSB Brf Tibble är en mycket stabil förening med lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022) på drygt 1 870 kr! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Rubinstigen 40, Lillsjön, Upplands-Bro kommun

Rubinstigen 40

Lägenhet
Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
2 650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 195 kr/mån
35 333 kr/m²

Riktigt fin 3:a om 75 kvm i markplan och på hörnet mot skogsparti! Helt nytt superfint duschrum från 2024 tillsammans med i övrigt nya ytskikt från 2024 och ett snyggt kök gör denna bostad svårslagen! Genomgående planlösning med dubbla uteplatser samt en gräsplätt och stort intilliggande förråd ger en härlig radhuskänsla! Här finns även genomgående nyare vitvaror, praktiskt klinkergolv i entrén, stor matplats, rymliga sovrum och en klädkammare. Stabil förening med gott rykte som sista åren bl.a. har bytt fönster, balkong-, altan- och ytterdörrar, satt in blombänkar av sten, dragit in fiber 1 000 Mbit/s, renoverat fasader, balkonger och förråd. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, gymnasium, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): 5 360 kr. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Diamantstigen 47, Lillsjön, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Diamantstigen 47

Lägenhet
Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
2 995 000 kr
99 + 20 m²
5 rum
vån 1/3
6 698 kr/mån
30 253 kr/m²

Fin och rymlig gavel-5:a om hela 119 kvm bostadsyta (99 + 20 kvm) med ett av områdets absolut bästa lägen! Entréplanet består av ett trevligt kök med bra matplats, en hall med fin ytterdörr och vacker furupanel i trapphuset, ett fräscht helkaklat duschrum med tvättavdelning, ett sovrum och från det rymliga vardagsrummet nås den stora terrassbalkongen. Nedre plan har en hall med skrivbordshörna, ett stiligt helkaklat duschrum med förråd innanför, två bra sovrum varav det ena med praktisk skjutgarderob och utgång till altanen/tomten/förrådet. Det väl tilltagna allrummet kan enkelt delas av till ett fjärde sovrum om behov finns. Stort förråd på trädgårdssidan med en liten markplätt intill för t.ex. odling samt god tillgång på parkering i föreningen. Stabil HSB förening med gott rykte som sista åren bl.a. har bytt fönster, balkong-, altan- och ytterdörrar, satt in blombänkar av sten, dragit in fiber, renoverat fasader, balkonger och förråd. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, förskola, skola, gymnasium, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): 5 359 kr. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 6