Wingenblixt Mäklarbyrå

Wingenblixt Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringvägen 8, 4 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun

Ringvägen 8, 4 tr

Lägenhet
Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
1 795 000 kr
40,7 m²
2 rum
vån 5/8
3 255 kr/mån
44 103 kr/m²

Se hit! Totalrenoverad mini 2:a med riktigt sovrum! Hela lägenheten blåstes ut till betongen 2022 förutom det fina helkaklade duschrummet som kom på plats efter stambytet 2017. Hög finish och hög standard - genomgående renoverat av hantverkare! Omdragen och jordad el i hela lägenheten till nya svarta strömbrytare och elkontakter. Balkong under tak i rakt västerläge. Fin utsikt över innergården, även en Mälarglimt härifrån! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. I direkt närhet till Kungsängen centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg som går med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. På vinden finns ett tillhörande förråd och i källaren finns tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd. Stabil och uppskattad förening med god ekonomi och endast ca. 4 750 kr i belåning/kvm (årsredovisning 2022). Gångavstånd ner till Mälaren med bl.a. badplats och båtklubb. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 14, entréplan, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Ringvägen 14, entréplan, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Ringvägen 14, entréplan, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Ringvägen 14, entréplan

Lägenhet
Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
2 095 000 kr
80,5 m²
4 rum
vån 1/8
5 888 kr/mån
26 025 kr/m²

Äntligen en 4:a till salu i populär HSB förening i hjärtat av Kungsängen centrum! Många ytskikt är alldeles nyligen uppfräschade och bostaden ger ett väl omhändertaget intryck! Även elen är omtrådad 2017 i hela lägenheten och kopplat till automatsäkringar med jordfelsbrytare. Hall med säkerhetsdörr, garderober med nya skåpsdörrar och ingång till klädkammare. Tre sovrum i bra storlek varav ett lämpar sig utmärkt som arbetsrum/matsal. Stort vardagsrum med utgång till balkongen. Ljust och trevligt kök med matplatsen intill. Fint helkaklat och stambytt duschrum från 2017 som är förberett för tvättmaskin. Mysig och rymlig inglasad balkong utbyggd 2019. Smidigt med ingång i entréplan, balkongen är en våning upp från markplan. Stabil HSB förening som har genomfört ett traditionellt stambyte 2017/2018 och byggt nya balkonger 2019. Det finns ett tillhörande vindsförråd till lägenheten och i källarplan finns en fullutrustad tvättstuga samt cykel-/barnvagnsförråd. Endast ett par minuters promenad till förskola, matbutiker, apotek, systembolag, vårdcentral, allmänservice, restauranger, buss och pendeltåg m.m. På lagom avstånd finns idrottsplats, golfbana, padelbanor, fina strövområden, ridhus samt bad- och båtplats i Mälaren. Kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Tillträde i oktober eller enligt överenskommelse. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): ca. 7 350 kr. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rönnbärsvägen 51, 2 tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
1 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 738 kr/mån
20 179 kr/m²

Mycket trevlig 3:a om hela 84 kvm genomgående i huset. Ljust och fullutrustat kök med rymlig matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong, två mysiga sovrum i insynsskyddat läge, fint helkaklat badrum och separat gäst-wc. Det finns ca. 9 000 kr i repfonden att nyttja för en köpare! Möjlighet till bredband 1 000 Mbits/s, ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré och god tillgång på parkering där föreningen under 2022 har installerat ett stort antal laddboxar för el-/hybridbilar. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. stor lekplats, Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, förskola, skola, gymnasium, parkering och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. HSB Brf Tibble är en mycket stabil förening med lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022) på drygt 1 870 kr! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Växthusvägen 39, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 39

Radhus
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
3 350 000 kr
108 m²
5 rum
5 300 kr/mån
31 019 kr/m²

Letar Ni en husdröm men slipper gärna stora renoveringar och gediget underhållsansvar? Då har Ni hittat rätt! Mycket modernt och välplanerat bostadsrättsparhus från 2015 som andas ljus, luft och rymd näst längst in på återvändsgata! Hög standard med material och maskinpark från erkända leverantörer. Bra planlösning med det sociala i fokus på entréplanet och familjehänget på övervåningen. Mysig tomt med planteringar och marksten på entrésidan där tre bilar får plats och på trädgårdssidan finns en stor altan med infälld belysning i rakt västerläge. Här finns även ett tillhörande förråd om ca. 8 kvm. Låg drift tack vare vattenburen värme via frånluftsvärmepump och mekanisk frånluft. Fiber är indraget och bostaden är förberedd för braskamin. En minut till busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns alldeles intill. Rosenängarna är ett väletablerat och populärt område för barnfamiljen med närhet till skola, förskola, natur samt gångavstånd till Bro centrum. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca 30 min till Stockholm City. Även nära till Upplandsleden, golfbanor, ridhus och vackra Lejondalssjön! Tillträde enligt överenskommelse. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): ca. 7 350 kr. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4