Mäklare Fredrik Wingenblixt

Fredrik Wingenblixt

Om mig

Fredrik Wingenblixt heter jag och har arbetat som fastighetsmäklare i 12 år i Upplands-Bro kommun med omnejd. Som mäklare har jag varit en toppsäljare inom en av de större kedjorna i många år med flera utmärkelser men valde under hösten 2022 att inför 2023 starta upp helt i egen regi; Wingenblixt Mäklarbyrå. Vi ses på stan! Vänliga hälsningar Fredrik Wingenblixt - en lokal grabb med vinnarskalle och stort hjärta.

Mäklarens försäljningar
Lillmossvägen 17, Norrboda, Upplands-Bro kommun
  • Sön 5 feb kl 12:00

Lillmossvägen 17

Villa
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå

7 295 000 kr

168 m²

6 rum

658 m² tomt

Synnerligen tilltalande och pedantiskt skött villa längst in i barntätt kvarter! Villan anno 2016 är ljus och rymlig med sina två fulla plan, där flera rum har fönster i dubbla väderstreck. Snygga badrum, stilrent kök, möjlighet till fem ordentliga sovrum, stora sällskapsytor, fiber, braskamin, dubbla klädkammare och ordentlig tvättstuga. Tomten är även den väl omhändertagen med sin fina gräsmatta, häckar, stenmur, odlingsdel och breda markstensbelagda entré med ledbelysning. Trädgården har ett installerat belysningssystem som vackert lyser upp runt villan på kvällarna. Garaget intill går i samma fina stil som huset. De sociala ytorna inne har direkt access till den härliga och mycket väl tilltagna terrassen på trädgårdssidan. I anslutning finns det läckra isolerade uterummet från 2018 för olika tillställningar; från vårens påsklunch till höstens kräftskiva. Med sitt rena besiktningsprotokoll, låga energiklass/drift och ingen fastighetsavgift i flera år till kan pengarna med gott samvete läggas på annat! Mycket uppskattat och relativt nybyggt område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår i skogen, discgolfbana, förskola och handelsplats. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Anmäl gärna Ert intresse redan nu så Ni inte missar detta formidabla boende! Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Mullbärsstigen 29, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 29, 2 tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå

1 395 000 kr

45 m²

1 rum

2 715 kr/mån

31 000 kr/m²

Rymlig och fin 1,5:a i stabila och populära Brf Ekhammar! Smart planlösning där man skapat ett rum i rummet och på så sätt fått till en vardagsrumsdel och en sovrumsdel. Ljust kök med egen matplats. Stor hall med tre garderober. Fräscht helkaklat badrum med hörnbubbelbadkar. Fransk balkong i vardagsrummet, fri utsikt i väster. Ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré och god tillgång på parkering. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, gymnasium, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2021): 1 675 kr. Välkommen på visning!

Spelmansvägen 2, Brunna, Upplands-Bro kommun
  • Imorgon
Spelmansvägen 2, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Spelmansvägen 2, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Spelmansvägen 2

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå

4 395 000 kr

120 m²

6 rum

326 m² tomt

Hörnläge i sydväst! Möjlighet till 5 sovrum. Barnvänliga och lugna kvarter. Nära natur och skolor samt förskolor. Välskött, uppdaterat och familjärt. Garage, bra uppfart med plats för släp/båttrailer, fristående förråd och en lekstuga. Det finns många attribut man kan slänga sig med om detta hemtrevliga parhus. Entréplan med riktigt snyggt kök, hall och gäst-wc med golvvärme, helkaklad tvättstuga och stort vardagsrum med utgång till den fina altanen i sydväst där uteköket finns. Övre plan har en hall med ledspotlights, fyra sovrum och ett fint helkaklat badrum. Loftet på vinden är väl tilltaget, fiber är uppdraget för hemmakontoret eller ungdomshänget. Genomgående nya ytskikt, nyare vitvaror, element samt luftvärmepump och installerat larm, fjärrstyrd garageport samt Yale doormanlås. Lugnt villaområde med gångavstånd till busshållplats, förskola, skolor och utegymanläggning m.m. Med cykeln når man Mälaren och svampskogarna samt handelsplats och golfbana. Bussen tar Dig ner till Kungsängens station varje kvart för att där matcha pendeltåget in till Stockholm City. Besiktigat och energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ses på visningen, anmäl Dig gärna!

  • Premium
  • Uteplats
Rönnbärsvägen 17, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun

Rönnbärsvägen 17, 2 tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå

1 995 000 kr

84 m²

3 rum

5 124 kr/mån

23 750 kr/m²

Riktigt trivsam 3:a med bra planlösning i ett lugnt område. Snyggt och stilrent kök som installerades så sent som 2021. Hall med säkerhetsdörr, separat helkaklad gäst-wc och två ordentliga sovrum, båda med garderober. Fint helkaklat badrum med tvättavdelning, stor matplats och ett luftigt vardagsrum. Den inglasade balkongen har bra läge för morgonkaffet, här ligger ett trädäck. Möjlighet till bredband 1 000 mbits/s! Ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré och god tillgång på parkering. Stambytt via re-lining för ca. 10 år sedan. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, gymnasium, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Visning och tillträde enligt överenskommelse. HSB Brf Tibble är en mycket stabil förening med lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2021) på drygt 1 000 kr.

  • Balkong

Visar alla 4