Mäklare Fredrik Wingenblixt

Fredrik Wingenblixt

Om mig

Fredrik Wingenblixt heter jag och har arbetat som fastighetsmäklare i 12 år i Upplands-Bro kommun med omnejd. Som mäklare har jag varit en toppsäljare inom en av de större kedjorna i Sverige i många år med flera utmärkelser men valde under hösten 2022 att inför 2023 starta upp helt i egen regi; Wingenblixt Mäklarbyrå - mäklarbyrån med rötterna i kommunen! Vänliga hälsningar Fredrik Wingenblixt - en lokal grabb med vinnarskalle och ett stort hjärta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Knektvägen 1, 6 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Knektvägen 1, 6 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Knektvägen 1, 6 tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Knektvägen 1, 6 tr

Lägenhet
Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 7/8
4 472 kr/mån
35 093 kr/m²

Riktigt fin 2:a om 54 kvm näst högst upp i huset mitt i hjärtat av Kungsängen! Superfint IKEA kök från 2023 med vitvaror från samma år. Stilrent, helkaklat och stambytt duschrum från 2018 med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Rymlig hall med säkerhetsdörr och praktisk garderobsvägg. Stort vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till den stora inglasade balkongen från 2019. Härifrån har man en fin vy över närområdet samt en skymt av Mälaren i bakgrunden! Mysigt sovrum längst in i bostaden. Stabil HSB förening som har genomfört ett traditionellt stambyte 2018 och byggt nya balkonger 2019. Det finns ett tillhörande vindsförråd till lägenheten och i källarplan finns en fin tvättstuga samt cykel-/barnvagnsförråd. Endast ett par minuters promenad till matbutiker, apotek, systembolag, vårdcentral, allmänservice, restauranger, buss och pendeltåg m.m. På lagom avstånd finns idrottsplats, golfbana, padelbanor, fina strövområden, ridhus samt bad- och båtplats i Mälaren. Kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): ca. 7 350 kr. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ingefärsvägen 2, Smidö, Upplands-Bro kommun

Ingefärsvägen 2

Villa
Smidö, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
7 750 000 kr
296 + 16 m²
9 rum
2 187 m² tomt

Smidö är en av Mälarens finaste pärlor och nu finns chansen att bo i ett exceptionellt stort och påkostat hus om över 300 kvm golvyta! Den äldre delen av villan från 60-talet är uppdaterad och införlivas naturligt med den påkostade tillbyggnaden anno 2023! Mycket låga driftkostnader tack vare den moderna och supereffektiva luft/vattenvärmepumpen som ger vattenburen värme. Om man i framtiden väljer att installera solceller når man i det närmaste ett passivhus! Vacker tomt i sluttning mot söder med det mesta man kan önska sig av "ett liv på landet". Här finns en prunkande köksträdgård, en pergola med utekök, en söt lekstuga med egen altan och ett höns- alt. kaninhus med utegård! Även ett fristående förråd, förråd i krypgrunden och stor uppfart. Den härliga terrassen som nås från köket inbjuder till middagar med utsikt mot Mälaren. Villan har även en öppen spis, fiber indraget och en luft/luftvärmepump. Den nybyggda delen som i sig är på dryga 200 kvm är formidabelt utformad med stora rum, lyxigt badrum i anslutning till stora sovrummet, superfin walk-in-closet, stilig wc, separat utrymme med groventré för t.ex. tvättstuga och ett allrum stort som en innerstadstvåa! Långgrunt barnbad ett par minuter bort, brygga med bastu med anordnat isbad om vintrarna samt möjlighet till båtplats vid infartsbryggan. Bussen går ända ut på Smidö och passerar både skola och förskola på väg till pendeltågstationen i Bro. I närheten finns också två högklassiga golfbanor och galoppbana m.m. Villan är besiktigad och energideklarerad. Tillträde enligt överenskommelse. En riktig dröm invid Mälarens glitter! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rönnbärsvägen 51, 2 tr, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rönnbärsvägen 51, 2 tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 738 kr/mån
21 369 kr/m²

Mycket trevlig 3:a om hela 84 kvm genomgående i huset. Ljust och fullutrustat kök med rymlig matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong, två mysiga sovrum i insynsskyddat läge, fint helkaklat badrum och separat gäst-wc. Det finns ca. 9 000 kr i repfonden att nyttja för en köpare! Möjlighet till bredband 1 000 Mbits/s, ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré och god tillgång på parkering där föreningen under 2022 har installerat ett stort antal laddboxar för el-/hybridbilar. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. stor lekplats, Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, förskola, skola, gymnasium, parkering och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. HSB Brf Tibble är en mycket stabil förening med lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022) på drygt 1 870 kr! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Trombonstigen 11, 2 tr, Brunna, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår
Trombonstigen 11, 2 tr, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Trombonstigen 11, 2 tr, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Trombonstigen 11, 2 tr

Lägenhet
Brunna, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
1 595 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 742 kr/mån
23 985 kr/m²

Superfin 2:a om ca. 67 kvm i stort sett längst in i området. Både det snygga köket från 2016 och det stilrena duschrummet från 2014 håller en hög standard och är renoverade av behörig firma. Bra planlösning med rymlig hall som har en säkerhetsdörr och ingång till klädkammare. Stort vardagsrum med utgång till den väl tilltagna balkongen som vetter mot skogen. Mysigt sovrum i ett lugnt läge, här finns även plats för en kontorshörna. Ett vindsförråd i samma hus hör till lägenheten. Över 11 000 kr i reparationsfonden att nyttja för den nya ägaren! HSB Brf Sadelmakaren är en populär förening med stabil ekonomi. Bekvämt avstånd till natur, skola (F-9), förskola, tvättstuga, lekplatser, stormarknader, golfbana och busshållplats. Föreningen har bl.a. bastu, cykel- och barnvagnsförråd, tvättstuga och samlingslokal. Kungsängen centrum erbjuder allmänservice med restauranger, butiker, gym, apotek, vårdcentral och systembolag. Pendeltågstrafik från Kungsängens station till Stockholm City tar ca 25 minuter och går i kvartstrafik. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): ca. 4 700 kr. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rubinstigen 40, Lillsjön, Upplands-Bro kommun

Rubinstigen 40

Lägenhet
Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
2 650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 195 kr/mån
35 333 kr/m²

Riktigt fin 3:a om 75 kvm i markplan och på hörnet mot skogsparti! Helt nytt superfint duschrum från 2024 tillsammans med i övrigt nya ytskikt från 2024 och ett snyggt kök gör denna bostad svårslagen! Genomgående planlösning med dubbla uteplatser samt en gräsplätt och stort intilliggande förråd ger en härlig radhuskänsla! Här finns även genomgående nyare vitvaror, praktiskt klinkergolv i entrén, stor matplats, rymliga sovrum och en klädkammare. Stabil förening med gott rykte som sista åren bl.a. har bytt fönster, balkong-, altan- och ytterdörrar, satt in blombänkar av sten, dragit in fiber 1 000 Mbit/s, renoverat fasader, balkonger och förråd. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, gymnasium, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): 5 360 kr. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Diamantstigen 47, Lillsjön, Upplands-Bro kommun

Diamantstigen 47

Lägenhet
Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Wingenblixt Mäklarbyrå
2 995 000 kr
99 + 20 m²
5 rum
vån 1/3
6 698 kr/mån
30 253 kr/m²

Fin och rymlig gavel-5:a om hela 119 kvm bostadsyta (99 + 20 kvm) med ett av områdets absolut bästa lägen! Entréplanet består av ett trevligt kök med bra matplats, en hall med fin ytterdörr och vacker furupanel i trapphuset, ett fräscht helkaklat duschrum med tvättavdelning, ett sovrum och från det rymliga vardagsrummet nås den stora terrassbalkongen. Nedre plan har en hall med skrivbordshörna, ett stiligt helkaklat duschrum med förråd innanför, två bra sovrum varav det ena med praktisk skjutgarderob och utgång till altanen/tomten/förrådet. Det väl tilltagna allrummet kan enkelt delas av till ett fjärde sovrum om behov finns. Stort förråd på trädgårdssidan med en liten markplätt intill för t.ex. odling samt god tillgång på parkering i föreningen. Stabil HSB förening med gott rykte som sista åren bl.a. har bytt fönster, balkong-, altan- och ytterdörrar, satt in blombänkar av sten, dragit in fiber, renoverat fasader, balkonger och förråd. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, förskola, skola, gymnasium, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Bostadsrättsföreningens lån per kvm bostadsyta (årsredovisning 2022): 5 359 kr. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 6