Mäklare Lotta Leuckfeld

Lotta Leuckfeld

Om mig

Jag älskar mitt arbete, att vara fastighetsmäklare är ett kall och livsstil som passar mig perfekt. Min styrka är att jag med både nöjda säljare och köpare får ihop affärer, via erfarenhet, tillgänglighet, förhandlingsförmåga och förtroende. Mitt mål är givetvis att få bästa pris för ert boende, och att processen ska kännas trygg, genomtänkt och behaglig. I mig kommer ni att få en engagerad och driven mäklare som jobbar för ert bästa i varje steg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Burevägen 35 B, Svalnäs, Danderyds kommun

Burevägen 35 B

Lägenhet
Svalnäs, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

13 250 000 kr

201 m²

6 rum

13 167 kr/mån

65 920 kr/m²

I lummiga Djursholm ett stenkast från golfbanan i Svalnäs ligger denna trivsamma familjevåning belägen på mellanplanet av en villa uppförd 1954. Disponerad över 201 kvadratmeter med tre till fyra bra sovrum, vardagsrum och matsal i öppen planlösning samt angränsande kök i klassisk stil. Stort badrum med badkar samt gäst-toalett. Fin utsikt över den lummiga tomten med vackra etablerade träd och buskage. Spatiös altan med trätrall med plats för stor sittgrupp och matgrupp. Med högt läge har man fin utsikt över angränsande vackra villor och de stora gräspartierna som omger huset. Ståtlig björk, rhododendron, buxbom och fruktträd samt flaggstång pryder trädgården. Goda kommunikationer i närheten såsom busshållsplats samt Altorps station på Roslagsbanan 10 minuters promenad bort.

Stureparken 13, Östermalm, Stockholms kommun

Stureparken 13

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

19 950 000 kr

135 m²

4 rum

6 298 kr/mån

147 778 kr/m²

Vindsvåning med optimal planlösning och terrass i väster med 135 kvm boyta plus 28 kvm. Lugnt och insynsskyddat läge med terrass i västläge. Våningen genomsyras av ljus som flödar via stora fönsterpartier och en genomgående planlösning. Ett väldisponerat boende med en central social yta med kök, matsal och sällskapsrum i en öppen planlösning med öppen spis samt utgång till terrass. Kök med full maskinell utrustning och köksö. Terrass med förråd och markis. Sovrumsdel med två till tre sovrum, badrum med både dusch, badkar och bastu samt tvättpelare. Gästtoalett. Stabil förening i fastighet anno 1896.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2