Nybyggnadsprojekt
Brf Tegelbruket Närlunda

Helsingborg, Helsingborgs kommun

På bästa läge på Närlunda omvandlar vi en charmig 70-talsfastighet i Helsingborgstegel till moderna bostadsrätter om 1 och 3 rok. Här bor du granne med naturen – en kort promenad från ytterdörren väntar Jordbodalen med slingrande skogsstigar, ett upplyst elljusspår och ett populärt utegym.

Lägenheterna i Brf Tegelbruket är nyrenoverade och håller hög standard. De välutrustade köken är rymliga och inredningen går i klassiskt vitt. Badrummen är helkaklade och varje bostad har egen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin, så du kan alltid tvätta när det passar dig.

Alla lägenheter har generösa balkonger eller rejält tilltagna uteplatser i västerläge. Från våning tre och fyra kan du njuta av härlig sundsutsikt och se solen gå ner över Öresund. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheterna – i treorna finns dessutom en stor klädkammare – och du får även ett eget förråd i källaren.

I Brf Tegelbruket är vardagslivet enkelt. Här får du plats med allt från barnvagn till golfklubbor i hissen, och det finns boendeparkering att hyra. På Närlunda finns dessutom det viktigaste på plats – området har två förskolor, en närbutik och en vårdcentral.

Drömläge för pendlaren - här har du nära till det mesta.
Med bussen åker du till Helsingborg city och Knutpunkten på 8 minuter, och det finns fina och lättrampade cykelvägar. Väljer du att köra bil tar du dig enkelt ut på motorvägen och når Malmö och Lund på mindre än 50 minuter.

Varmt välkomna med intresseanmälan!

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Linda Sandstedt

Telefon: 0731-49 06 50
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Telefon: 042-633 98 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips