Nybyggnadsprojekt
Brf. Sandstugan 3

Botkyrka kommun

VISNING av exempelhus på Tant Gröns väg 20, måndagen 28/9, 17:00-17:30 (Vänligen respektera visningstiderna).
Anmäl gärna ditt intresse!

Har du länge drömt om att bo i ett eget hus? Nu slipper du drömma! Med bästa läge uppför nu Byggnadsfirman Viktor Hanson 22 st. villor i bostadsrättsform. Detta innebär att du slipper ett högre inköpspris samt att föreningen sköter visst underhåll. På så sätt har du tid och pengar till annat. Varje villa har en egen trädgård på uppemot 618 kvm med bästa solläge med sol större delen av dagen. Slut ögonen och fantisera om varma sommardagar i trädgården med grillad mat, spring och språng.

Området är inbäddat av barrdoftande skogar och där lugnet ligger som en dimma över trädtopparna. Hur trevligt låter inte detta! När du kliver över tröskeln, doftar det nytt från väggar, golv och tak. Du kommer att vara först med att ställa in något i kylen. Toaletten, handfatet och duschen är oanvända.

- 500 m. gångavstånd till Jensens grundskola, förskoleklass till åk. 9. Skolan har som mål att bli Botkyrkas främsta skola! (Öppnar 2020/06) läs mer på www.jensengrundskola.se/kvarnsjon
- 15 min. till E4:an och fem min. till Tumba C/pendeltåg med bil.
- Egen carport/parkeringsplats och utomhus förråd intill bostaden. Du slipper dyra parkeringskostnader och släpa på matkassar.
- Preliminär inflytt Q2 2021.

Det är en speciell känsla att flytta in i ett nybyggt hem. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johannes Aydin för visning!
Bilderna kommer från Byggnadsfirman Viktor Hansons visningshus.

Läs mer om projektet hos Mäklarringen Botkyrka/Salem

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarringen Botkyrka/Salem

Johannes Aydin

Telefon: 072 856 05 66
E-post: [email protected]

Mäklarringen Botkyrka/Salem

Telefon: 08-120 575 05
E-post: [email protected]

Guider & Tips