Nybyggnadsprojekt
BRF Arkipelag

Åkersberga, Österåkers kommun

Endast två av 18 bostäder kvar!
Varmt välkomna till BRF Arkipelag. Med ett attraktivt och mycket havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet BRF Arkipelag moderna och smakfulla bostäder i populära och eftertraktade Österskär. Bostäderna varierar mellan 4-6 rum och är belägna på Generalsvägen 114 samt Varvsvägen 116.

Radhusen i projektet varierar mellan storlekarna 120-167 kvm samt med och utan takterrass. Gemensamt för samtliga storlekar är möjlighet för 1-2 parkeringsplatser samt dess optimalt planerade yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig extra mycket bovaluta för pengarna.

Kopiera länken för 360-visning för 149 kvm: https://faworks.github.io/ostra-artipelag/149-kvm
Kopiera länken för 360-visning för 167 kvm: https://faworks.github.io/ostra-artipelag/167-kvm

BRF Arkipelag är havsnära beläget med havet ett stenkast från bostäderna. I Österskär bor du med närhet till det mesta. För sol och bad når du Österskärs havsbad till fots eller via cykel där även den populära restaurangen Solbrännan är belägen. I Österskär finns ett flertal förskolor samt Österskärs skola. Kommunikationsförbindelse direkt till Stockholm finns via Roslagsbanan, som nås via en promenad om ca 5 minuter från bostäderna. Genom medlemskap i Österskärs villaägarförening finns bryggplatser för uthyrning runtom hela halvön som Österskär ligger på. Se mer på www.ovf.se.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Emil Jonsson

Telefon: 073-595 08 95
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Telefon: 08-128 60 210
E-post: [email protected]

Guider & Tips