Nybyggnadsprojekt
BRF Björnhovda Gård

Färjestaden, Mörbylånga kommun

Med ett attraktivt läge i Färjestaden, i korsningen Äppelvägen/Skogsgatan, kommer vi inom kort påbörja försäljningen av 32 extremt välplanerade bostadsrätter.

Husen byggs i två plan och fördelas på 4 huskroppar. Dessa tilltalande bostäder erbjuds som 3 rok om ca 72 kvm alternativt 4 rok om ca 81 kvm. Bor man på markplan så har man möjlighet till två uteplatser och har man sitt hem på övre plan så får man en generös terrass. Varje lägenhet har ett utvändigt förråd i anslutning till bostaden och alla får givetvis möjlighet till en egen parkeringsplats. Mellan husen skapar man en härlig gårdsmiljö för rofyllt umgänge. Inflyttningen är planerad till hösten 2022.

Detta kommer bli ett bekymmerslöst boende där du får tid över för annat. Skogen och naturen ett stenkast bort samt havet med fantastiska badmöjligheter når du på cykel inom ett par minuter. Färjestaden erbjuder bra skolor, förskolor, ett gediget serviceutbud med Ölands Köpstad i centrum samt det omåttligt populära hamnområdet med restauranger och caféer.

Your browser does not support iframes.


Låter det intressant? Gör din intresseanmälan här redan idag så kommer du få förtur när försäljningsarbetet drar igång!

29 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Pontuz Löfgren AB

Marcus Lönnbom

Telefon: 0702221753
E-post: [email protected]

Pontuz Löfgren AB

Telefon: 0480-420 200
E-post: [email protected]

Guider & Tips