Nybyggnadsprojekt
Generösa och välplanerade radhus på Ranagård

Halmstads kommun

Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till interiören. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet.

Husen andas hög kvalitet med stora fönsterpartier, generösa sociala ytor samt golvvärme på alla tre våningar. Entréplan erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når du uteplatsen som vetter mot den gemensamma gården. Här finns också den separata tvättstugan och ett generöst badrum med dusch. Plan två erbjuder upp till fyra bra sovrum, en separat klädkammare samt ett badrum med badkar. Vindsvåningen, med fyra takfönster, utformas initialt som ett stort rum men ger goda möjligheter till att skapa extra sovrum eller ett större allrum.

Husen kommer att lämnas över nyckelfärdiga, det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Det innebär ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande, det är bara att flytta in!

Radhusen omgärdar en härlig innergård som ger plats åt umgänge och lek. I Brf Daggkåpan i Ranagård finns möjlighet till det bekymmersfria livet.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Pugh Rengensjö

Telefon: +46706359495
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Telefon: 004635166540
E-post: [email protected]