Nybyggnadsprojekt
Brf Fredriks Udde

Kalmar, Kalmar kommun

På området Fredriksskans uppför Riksbyggen 76 bostadsrätter i varierade storlekar och utformningar med mysiga balkonger och trivsamma uteplatser. Här kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Kalmars absolut bästa lägen med omedelbar närhet till vatten, stadskärnan och vackra promenadstråk. Brf Fredriks Udde består av fyra huskroppar med varierad exteriör, ritade av ingen mindre än arkitekten Thomas Sandell. Inflyttning under hösten/vintern år 2023.

I föreningen skapas fina mervärden så som bil- och cykelpool. Alla boende i föreningen får dessutom ta del av trevliga gemensamma utrymmen så som en gemensamhetslokal för fest och kalas och en grönskande gård med pergola och en mindre lekplats för de små. Det kommer även finnas en fin övernattningslägenhet för långväga gäster. Givetvis blir det hiss hela vägen från garage/källare och samtliga lägenheter får tillgång till ett separat förråd i källare.

Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår vår Trygghetsfilosofi. Mer om detta läser du på vår hemsida.

Ta chansen att bosätta dig på denna historiska plats med sitt enastående läge!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksbyggen ekonomisk förening

Josefine Bergström

Telefon: 0480-578 46
E-post: [email protected]

Riksbyggen ekonomisk förening

Telefon: 0771-860 860
E-post: Riksbyggen ekonomisk förening <[email protected]>

Guider & Tips