Nybyggnadsprojekt
Brf Hagvalla

Eskilstuna kommun

Nu saluförs helt nya Brf Hagvalla med 18 st lägenheter där 16 st är på 72 kvm fördelat på 3,5 rum och kök samt 2 st om 79 kvm fördelat på 4 rum och kök. Vitt designkök från Vedum med hög Brf standard och goda förvaringsmöjligheter. Rostfria vitvaror av högsta kvalité med kyl, frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Vardagsrum i öppen plan med köket och utgång till balkong. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, spotlights i tak, tvättställ i kommod, duschplats, handdukstork samt kombinerad tvätt- och torktumlare. Sovrummen är rymliga och ljusa med ekparkett och garderober.

Materialval har valts enligt Sundahus.
Uppförda som lågenergihus. Samtliga lägenheter byggs som egen brandcell. Byggnaderna har verksamhetsklass 3.

Tomten gränsar till Mälarvägen och är skyddad med ljudplank. Kollektivtrafik finns med hållplats vid Mälarvägen, gång och cykelvägar finns i anslutning till vägen.

Uppförande av asfalterade uppfarter. Området omgärdas med staket och grindar. Cykelställ i anslutning till förråd. Planerade grönytor och häckar samt gräsytor med plantering av träd. Möjlighet till dubbla parkeringar till respektive lägenhet och förråd i fristående byggnad.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor, funderingar och/eller intresseanmälan.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Forslöf Fastighetsförmedling

Thomas Forslöf

Telefon: 072-3736651
E-post: [email protected]

Forslöf Fastighetsförmedling


E-post: [email protected]

Guider & Tips