Nybyggnadsprojekt
BRF Helgablick

Växjö, Växjö kommun

FÖRSÄLJNING PÅGÅR FÖR BOSTADSRÄTTER I SANDSBRO
Byggår 2022. Färdigställt vintern 2023.

Välkommen till ett naturnära boende för dig som vill bo komfortabelt och sjönära. Flytta in i en nybyggd tvåa, trea eller fyra med egen balkong eller uteplats, och njut av ett bekymmersfritt liv vid porten till staden!

Lägenheterna är mellan 53 och 104 kvm stora. Med endast tre bostäder per våningsplan ligger de flesta i ostört gavelläge, med genomgångsljus och utblick i tre väderstreck. Så kan du njuta maximalt av de fina omgivningarna där solen och vinden leker vackert på sjöarnas spegel året om. Till föreningens medlemmar kommer en övernattningslägenhet finnas tillgänglig. Hiss finns!

Sandsbro, som ligger ca 5 km från Växjö centrum, är vackert beläget på näset mellan Helgasjön och Toftasjön. På gatan Sandsbro är en omtyckt stadsdel, ca 5 km från Växjö centrum. Här på näset mellan två sjöar är det bekvämt cykelavstånd in till city och till handeln i Norremark. Direkt utanför husen stannar bussen med täta avgångar till stan. Norremarks skola och förskola ligger på gångavstånd – så praktiskt när alla i familjen ska till sitt på morgonen!

Använd vår 3D-bostadsväljare där du kan rotera, zooma och lätt navigera dig mellan husen. Länk finns i beskrivningen.

Varmt välkommen att läsa mer på GBJ:S hemsida och se planritningar på www.gbjbygg.se/helgablick eller hör av dig direkt till Fredrik Hansen.
Se kontaktuppgifter nedan:

Fredrik Hansen
Försäljningsansvarig GBJ
070-520 09 70
[email protected]

20 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Daniella Isaksson

Telefon: 073-594 96 66
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Telefon: 0470-74 74 00
E-post: [email protected]