Nybyggnadsprojekt
BRF Östra Artipelag

Åkersberga, Österåkers kommun

Varmt välkomna till Brf Östra Artipelag. Med ett attraktivt och mycket havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Brf Östra Artipelag moderna och smakfulla bostäder i populära och eftertraktade Österskär. Bostäderna varierar mellan 4-6 rum och är belägna på Generalsvägen 114 samt Varvsvägen 116.

Radhusen i projektet varierar mellan storlekarna 120-167 kvm samt med och utan takterrass. Gemensamt för samtliga storlekar är möjlighet för 1-2 parkeringsplatser samt dess optimalt planerade yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig extra mycket bovaluta för pengarna.

Brf Östra Atripelag är havsnära beläget med havet ett stenkast från bostäderna. I Österskär bor du med närhet till det mesta. För sol och bad når du Österskärs havsbad till fots eller via cykel där även den populära restaurangen Solbrännan är belägen. I Österskär finns ett flertal förskolor samt Österskärs skola. Kommunikationsförbindelse direkt till Stockholm finns via Roslagsbanan, som nås via en promenad om ca 5 minuter från bostäderna. Genom medlemskap i Österskärs villaägarförening finns bryggplatser för uthyrning runtom hela halvön som Österskär ligger på. Se mer på www.ovf.se.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Emil Jonsson

Telefon: 073-595 08 95
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Telefon: 08-128 60 210
E-post: [email protected]

Guider & Tips