Nybyggnadsprojekt
BRF SJÖLYCKAN - Välkommen till BRF Sjölyckan

Brf Sjölyckan, Mariestads kommun

Välkommen på visning 9/9 kl 17.00-18.00 på Gajvägen 12, anmälan görs till mäklar Pär Åkerström, 0707716691 alt [email protected]

Välplanerat parhus i bostadsrättsform fördelat på 2-4 rum och kök. Här erbjuds nu två husmodeller, ELSA med en boyta på 85 kvm samt EVA med en boyta på 107 kvm. Planlösningen är flexibel och kan anpassas till 1, 2 alt 3 sovrum. Bostaden erbjuder uteplats med altan cirka 30m2, lättskött trädgård samt eget kopplat garage.

På Sjölyckan bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och kommunikationer och här blandas boende i alla åldrar. Utanför trädgården är naturen skogsdominerad och det finns många stigar som bjuder in till både promenader och lek för barn. För den som tycker om att motionera är det heller inte långt till Snapens motionsanläggning med välskötta motionsspår och under vinterhalvåret erbjuds även skidspår.

Ta chansen att förvärva en bostad med ett av Sjölyckan och Mariestads bästa lägen. Här kommer du trivas som bäst!

Parhusen säljs till fast pris, d v s först till kvarn och ingen budgivning. Vid köp av parhus skriver vi bokningsavtal och du erlägger en bokningsavgift som dras av på köpeskillingen.

För att få mer info om projektet är du välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Pär Åkerström

Telefon: +46707716691
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Telefon: 0501-707 15
E-post: [email protected]

Guider & Tips