Nybyggnadsprojekt
Brf Skidskytten

Östersund, Östersunds kommun

Brf Skidskytten präglas av genomtänkt arkitektur med fasad klädd i vackert tegel. Här samsas två huskroppar på fyra respektive fem våningar, bestående av 2:or och 3:or på 54-83 kvm. Samtliga har balkong eller uteplats. Flera lägenheter har till och med två balkonger.

Se vilka lägenheter som fortfarande är lediga på: https://peabbostad.se/projekt/jamtland/brf-skidskytten-ostersund/

Alla lägenheter har externa förråd i källarplan och på gården finner du vallabod och miljörum. Har du bil parkerar du den alldeles i närheten på din parkeringsplats med motorvärmare, här finns även ett antal parkeringsplatser med egen el-laddstolpe att hyra.

Det finns så många fördelar med att köpa nytt. Du blir först med att spika upp tavlor, plocka in i skåpen och välja favoritplats på balkongen. Med tillval på kulörer, kakel, beslag, och vitvaror kan du göra ditt hem extra personligt. Det är du som ska trivas här. Det är vi måna om. Inflyttning är planerad till Q3 2022.

Här har man satsat på moderna, Svanenmärkta och välplanerade hem. En behaglig ekparkett breder ut sig genom lägenheten och väggarna är luftigt vita. Köket är en perfekt kombo av Marbodal och moderna vitvaror från Electrolux. En självklar plats för umgänge. Badrummet är utrustat med stilfullt kakel och klinkers samt möbel från INR.

Välkomna att kontakta oss för visning!

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Storsjömäklarna AB

Björn Löfgren

Telefon: 073-843 25 55
E-post: [email protected]

Storsjömäklarna AB

Telefon: 063 - 10 65 55
E-post: [email protected]

Guider & Tips