Nybyggnadsprojekt
BRF Sundet

Vellinge, Vellinge kommun

En promenad på ca 5 minuter förbi gästisparken och kärleksstigen tar er ner till centrum. Utanför byn uppenbarar sig den skånska slätten. Promenaden ut mot havet är något alldeles speciellt. Guldgula rapsfält som kantar vägen och ett djupblått hav i periferin, en lisa för själen. Nu när försommaren är här och fälten är alldeles guldgula av raps går promenaden ner mot ängarna med havet och Öresundsbron i blickfånget.
Här i Vellinge vill man bo och leva, här finns alla bekvämligheter på gångavstånd. Bra bussförbindelser in till Malmö och storstaden samt till Trelleborg men även ner till Höllviken och Sveriges vackraste stränder.
Brf Sundet kommer att uppföras i ett helt nytt bostadsområde i centrala Vellinge. Huskropparna kommer att bilda en L-form där innergården blir en naturlig mötesplats för boende i kvarteret. Den gemensamma trädgården kommer att bjuda på flera glädjeämnen. Husen är utformade med lägenheter från 2rok till 5 rok. Huskropparna är i 4 våningar och marklägenheterna kommer att ha uteplatser. Alla övriga lägenheter kommer att ha balkonger. Med kök från HTH och maskinpark i rostfritt från Siemens, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv kommer detta att uppfylla alla de förväntningar Ni har på ett modernt boende. Jag vågar sticka ut hakan och hävda att BRF Sundet kommer att bli det självklara valet för Er som ställer höga krav på Ert kommande hem! se mer information på följande länk. https://sundet.mjobacks.se/

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

Caroline Malm

Telefon: 0703-302836
E-post: [email protected]

MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

Telefon: 040-420205
E-post: [email protected]

Guider & Tips