Nybyggnadsprojekt
Brunnshög - Amarillo

Brunnshög, Lunds kommun

Vid Brunnshögs södra entré uppför Resona sitt projekt, Brf Amarillo.

Beräknad inflyttning: Q2 2021.

Ett spektakulärt projekt med en mångfald av lägenhetstyper och en skyddad gård i söderläge.

Med burspråk i glas, genomtänkta planlösningar, hiss direkt ned i eget garage och där de flesta lägenheter har tillgång till balkong eller terrass gör projektet unikt och trivsamt för dig som kommer att bo och leva här. Inredningen är av hög standard gällande materialval och design. Den sobra köksinredningen från Ballingslöv ger lokalt producerade kök från fabriken i Skåne.

Varmt välkommen till Brf Amarillo!

Bostäderna:
LÄGENHETERNA
Den sobra färgen på köket med kromad blandare ger ett modernt och stilrent uttryck. Färgpaletten på golv, väggar och inredning går i ljusa toner och med genuina material, som tidlösa fönsterbänkar i matt kalksten, blir det lätt att skapa en personlig känsla i din bostad.

BADRUMMET
Badrummen karakteriseras av ljusa väggar och ett ljusgrått terrazzo-golv i granitkeramik.
Vit kommod kombineras med en stilren spegel med belysning. Duschen har vikbara duschväggar. Blandare, handduktork och tillbehör i krom. I de större badrummen finns förvaringsutrymme med överskåp vid tvättmaskin och torktumlare.

GÅRDEN
I soligt söderläge med ett lummigt grönstråk och Djingis Kahn i fonden erbjuder trädgården på Brf Amarillo ett gott liv. Gemensamma uteplatser under tak eller pergola inbjuder till umgänge i alla åldrar.
Intill den lummiga, generösa gräsmattan kan leksugna barn och vuxna samlas för att gunga och baka kakor. På gården står din cykel säkert parkerad under tak.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Andreas Hansen

Telefon: 070-774 89 75
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips