Nybyggnadsprojekt
Brunnshög - Brf Alba

Brunnshög, Lunds kommun

Klimatsmarta bostäder med odlingsterrass och park som närmsta granne! Välkommen till Brf Alba - här bor du klimatsmart på grönt läge! Inflyttning är planerad till årsskiftet 2023/2024.

Försäljningen pågår!
Bostäderna släpptes under våren 2021 och försäljning pågår nu för fullt. Det är inte många bostäder kvar nu så fundera inte för länge!

Anmäl ditt intresse på Peab Bostads projektsida!
https://peabbostad.se/Alba.

Hur köper jag en lägenhet?
Ni hittar samtliga lägenheter till salu på Peab Bostads hemsida (se länk under dokument och länkar). När du hittat en lägenhet så kontaktar du mäklaren och ni startar med en reservation. Att reservera en lägenhet är kostnadsfritt och giltig i en vecka. Ni har möjlighet att boka in ett möte, besöka platsen, få svar på frågor och kontakta banken för ett lånelöfte om ni inte redan har ett klart. Nästa steg blir att skriva ett bindande avtal, Förhandsavtal, och erlägga ett förskott om 100.000kr. Därefter sker nästa betalning av lägenheten fyra månader innan tillträde i samband med att ni skriver det kompletterande avtalet, Upplåtelseavtal. Då upplåts lägenheten med bostadsrätt och ytterligare 10 % (minus de 100.000kr som redan betalas in) ska erläggas. Slutbetalning sker inför tillträdesdagen som är dagen ni får tillgång till lägenheten.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Emma Enckell

Telefon: 076-310 96 03
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: lund[email protected]