Nybyggnadsprojekt
Brunnshög - Brf Alba

Brunnshög, Lunds kommun

Klimatsmarta bostäder med odlingsterrass och park som närmsta granne!
Efter flera lyckade projekt i Lund är det nu dags för vårt nästa kvarter - Brf Alba i Brunnshög. Här bor du klimatsmart på grönt läge!

Välkommen till Brf Alba - Inflyttning är planerad till årsskiftet 2023/2024.
Alba betyder gryning på italienska och mitt emot Gryningsparken i södra Brunnshög planerar vi nu för nästa spännande bostadsprojekt. Brf Alba är ett klimatsmart boende som byggs i hållbara och beprövade material, certifierat enligt Svanen. Kvarteret består av 85 bostäder mellan 1-6 rum och kök. Högst upp i ena huset hittar du takterrassen som erbjuder allt ifrån odling till avkoppling på hela 87 kvm!

Hur köper jag en lägenhet?
Ni hittar samtliga lägenheter till salu på Peabs hemsida för projektet (se länk under dokument och länkar).
När du har hittat en lägenhet så kontaktar du mäklaren och ni startar med en reservation. En reservation ör helt kostnadsfritt och giltig i en veckan. Under den veckan har ni möjlighet att boka in ett möte, besöka platsen, få svar på frågor och kontakta banken för ett lånelöfte om ni inte redan har ett idag. Nästa steg blir att skriva ett bindande avtal som heter Förhandsavtal och erlägga ett förskott om 100.000kr därefter sker nästa betalning av lägenheten fyra månader innan tillträde i samband med att ni skriver det kompletterande avtalet som heter Upplåtelseavtal. Då upplåts lägenheten med bostadsrätt och ytterligare 10% (minus de 100.000kr som redan betalas in) ska erläggas. Slutbetalning sker inför tillträdesdagen som är dagen ni får tillgång till lägenheten.

Utemiljön - något utöver det vanliga
Vi vågar lova att utemiljön i kvarteret blir något utöver det vanliga. Gården blir det gemensamma gröna rummet för alla boende. Här samsas fina mötesplatser med gröna platser, solbänkar och ätbara växter. Det blir en trygg plats för de mindre barnen som avgränsas med plank och spaljéer. Gemensamma odlingsmöjligheter, lekytor och insektshotell i kombination med en lärorik och varierad utemiljö för alla åldrar. Nu kan du ta en förhandstitt av vår fina gårdsmiljö, en virtuell rundtur av innergården. Du hittar rundturen under fliken Dokument & Länkar lite längre ner.

Husen är centralt placerade vid Gryningsparken så förutom den egna gården har man en parkyta till förfogande direkt utanför sin dörr.

Sist men inte minst...högst upp i ena huset ligger den gemensamma odlingsterrassen. Odla dina egna grönsaker, plantera om dina blomkrukor eller varför inte ta en kaffe och njuta av parkutsikten!

BOSTÄDERNA
I Brf Alba erbjuder vi hem för olika behov och livsfaser. Här kan du välja allt mellan 1-6 rum och kök. Den kvadratsmarta 1:an, välplanerade 2-3 rum och kök och rymliga genomgående 4:or. Högst upp hittar du även våra två etagelägenheter om 5-6 rum och kök, varav en med en fantastisk och generös takterrass med utsikt över Gryningsparken!

Totalt består Brf Alba av tre huskroppar med fyra trapphus med 5-8 våningar som tillsammans har en samhörighet i sin gemensamma gård. Här kommer barnfamiljer som uppskattar närheten till grönytor, lekplatser, förskolor och skolor att trivas men också forskaren som kanske arbetar i närheten eller paret som beslutat sig för att bli sambos. Ja, här finns verkligen något för alla.

HÖGKLASSIG INREDNING
I Brf Alba erbjuder vi en stor bredd av inredningsval av hög kvalitet. Stilrena kök, helkaklade badrum och massiva trägolv för att nämna några saker. Leverantörer såsom Siemens, Marbodal, Kährs och Svenska Kakel.

VÄLKOMMEN TILL BRF ALBAS KÖKSTRÄDGÅRD!
-Vilken köksstil är du?

I Brf Alba har vi tagit fram fyra moderna köksstilar som inspiration för ditt nya hem – Trendig Timjan, Kryddig Koriander, Varm Vete och Fridfull Fläder.
Följ stilarna rakt av eller se det som en inspiration och byt ut en detalj eller två och få in din egen personliga prägel. Vår sälj- och kundansvariga finns med dig på resan för att hjälpa dig ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Emma Johansson

Telefon: 076-310 96 03
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips