Nybyggnadsprojekt
Brunnshög - ONE SIX

Brunnshög, Lunds kommun

I Brunnshög i Lund planerar Okidoki arkitekter nu 6 individuellt formgivna stadsradhus och 6 taklägenheter. Konceptet ONESIX bygger på idén om att leva ut drömmen om det arkitektritade urbana boendet i bostadsrättsform. Därför har varje radhus och lägenhet en egen arkitekt som gestaltar fasader och vissa bärande inredningsdetaljer är unika.

Preliminär tidplan:
Säljstart - Hösten 2020
Inflyttning - Våren 2022

För uppdraget har de samlat 6 olika arkitekter med uppgiften att sätta sin prägel på ett hus vardera – numrerade ONE-SIX. Varje hus består av ett radhus med 3 alternativt 4 sovrum i 2 plan med egen trädgård och en 2:a på våning 3 med egen takterrass. Hiss finns. Sammanlagt 12 unika boenden i bostadsrättsform.

Projektet kom till genom ett samarbete med arkitektkontoret Bornstein-Lyckefors i en markkanvisningstävling 2017. En tävling där vi vann för ”bästa arkitektstyrda konstellationen” ”och där varje enskilt hus ska ha ett individuellt intryck”. Byggprojektet kommer uppföras av Wästbygg med lång erfarenhet av byggnation och vars namn är förenligt med kvalitet och trygghet.

Husen uppförs med Svanen-märkning vilket har många fördelar för miljön, dig, och ditt bolån. Se länkarna längre ner för mer information.

Gör din intresseanmälan redan idag för att få löpande information kring projektets utveckling.

Nedan presenteras de 6 olika arkitekterna.

O - Okidoki GBG
N - Högberg-Gillner Arkitektur
E - Rundlöf-Björling Arkitekter
S - YAAM Art & Architecture
I - New Order Arkitektur
X - Okidoki STHLM

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Andreas Hansen

Telefon: 070-774 89 75
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips