Nybyggnadsprojekt
Centralt - ROSA HUSET

Centralt, Karlskoga, Karlskoga kommun

Vid intresse skicka ett mejl till
[email protected] innehållandes namn, telefonnummer och
vilken lägenhet ni är intresserad av. Ange även eventuella andra- och
tredjehandsval. Kontakt kommer därefter att ske per telefon i turordning, utifrån
tidpunkten när vi mottog ert mejl.

Nu har vi nöjet att presentera ett unikt nyproduktionsprojekt i det anrika Rosa huset. I Karlskogas gamla lasarett planeras nu att byggas 15 moderna bostadsrättslägenheter i olika utformningar och storlekar. Här bor ni mycket centralt i en fastighet med historia. Varmt välkomna till Kungsvägen 38!

Er nya adress har ett mycket attraktivt läge i centrala Karlskoga. Inom promenadavstånd väntar vardagsbekvämligheter i form av stormarknader, skolor och busstation såväl som restauranger, parker och badplatserna vid sjön Möckeln.

Projektet kommer ge möjligheten att förvärva påkostade lägenheter till ett rimligt pris. Här kombineras nutida standard och komfort med fastighetens anrika historia. En del av charmen är bostädernas stora variation i planlösning och storlek, vilket gör att såväl familjen som singeln och paret kan göra Kungsvägen 38 till sin nya adress.

Enligt nuvarande ritningar kommer vi att kunna erbjuda:

2:or om ca 58-97 kvm (antal: 3)
3:or om ca 77-1115 kvm (antal: 8)
4:or om ca 112-128 kvm (antal: 3)

Lägenheterna kommer att präglas av en modern och påkostad interiör med tvättmöjligheter i samtliga badrum. De flesta lägenheterna kommer att ha tillgång till balkong, uteplats eller terrass. Dessutom karakteriseras den ståtliga, rosa byggnaden av ett klassiskt ideal med gedigen takhöjd och stora fönsterpartier med spröjs.

Fastigheten kommer att ha två separata entréer med hiss vid respektive ingång. Till parkering kommer det att finnas tillgång till carport samt cykelförråd. Till ytterligare förvaring ges del i källaren alternativt en separat förrådsbyggnad. Planer finns även på att erbjuda de boende hyra av en övernattningslägenhet – perfekt när det vankas långväga besök.

Kort och gott ges här möjlighet till ett modernt boende i en byggnad med anrik historia. Vi ser fram emot att välkomna er hem till Karlskoga och Rosa huset!

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Karlskoga

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Karlskoga

Ann Skoglund

Telefon: 070-779 3307
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Karlskoga

Telefon: 0586-333 02
E-post: [email protected]

Guider & Tips