Nybyggnadsprojekt
Centrum - Bryngelshusgatan

Centrum, Halmstad, Halmstads kommun

Vi har byggstartat! Preliminär inflyttning i december 2019!

Vi välkomnar er till en modern etagelägenhet på 147 kvm med 5 rum och "townhouse-känsla"! Från Bryngelshusgatan och den vackra bevarade tegelmuren viker vi in till entrén i markplan. Här finns gott om plats för cyklar, sopkärl och egen planteringslåda. In genom ytterdörren kliver vi in i entréhallen och tar trappan upp mot plan 2. Vi möts direkt av det fantastiska ljuset som kommer från de stora fönsterpartierna som vetter mot innergården. Framför oss har vi ett stilrent kök från Vedum, mysig matplats och direkt utgång till den stora balkongen på ca 13 kvm. Plan 2 erbjuder även ett helkaklat wc/dusch samt ett rymligt vardagsrum med fönster hela vägen ner till golvet och balkong nummer 2 som vetter mot Bryngelshusgatan.
På plan 3 finner vi wc/dusch, 3 sovrum, ett allrum och förrådsutrymme. Här finns alla möjligheter att ta bort någon vägg om man hellre vill få ett rum större eller luftigare.

Utmed Bryngelshusgatan, där det anrika Lundgrens Gjuteri en gång låg, bevaras ett stycke kulturhistoria i den gamla muren och matchande radhus byggs i betong och tegel.
Här kan man även göra tillval med flytspacklade golv med betongkänsla för en snygg industrilook, eller välja till gamla återvunna dörrar istället för nyproducerade.

I Gjutarens Hus kommer det att byggas större etagelägenheter på 139-147 m2 med 5 rum i två plan samt 2 härliga balkonger. Det kommer även att byggas tvårumslägenheter på 51 – 61 m2, med en privat härlig uteplats (SLUTSÅLT).

Här har vi ett antal fantastiska bostäder med townhouse-känsla bara några hundra meter från stationen och centrum. Du bor med generösa utrymmen – utan varken gräsklippning eller renovering på agendan. Ge dig själv tid till det du gillar mest.

www.hokerumbygg.se/gjutarenshus

Boka gärna in er på våra informationsträffar på vår hemsida! :)

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Mikael Niwenros

Telefon: +46703979995
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Telefon: 035-16 65 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips