Nybyggnadsprojekt
Centrum - Engelbrektsgatan 18-20

Centrum, Falun, Falu kommun

Ännu finns ett antal 3:or-4:or med tillgång till garage i källarplan kvar till försäljning!

Välkommen att kontakta ansvariga fastighetsmäklare för genomgång av projektet.

I kvarteret Västra Falun (vid hörnet av Engelbrektsgatan/Gruvgatan) planerar Lillskär uppföra Brf Hyttbäcken. Här erbjuder vi 42 st attraktiva bostadsrätter om 1-4 rum och kök fördelade i ett flerfamiljshus om fem våningar. Storlekarna på lägenheterna ligger på mellan 24 till 109 kvm.

Lägenheterna är mycket välutrustade redan i standardutförande. Här skapas moderna och funktionella lägenheter med smarta planlösningar. Det blir ett personligt boende med genomtänkta detaljer. Dessutom får du som köpare möjlighet att sätta din egen prägel genom flera stilval. Stora fönsterpartier är genomgående för lägenheterna vilket ger fint ljusflöde till lägenhetens ”utedelar” där alla bostäder har balkong/terrass eller uteplats och vissa bostäder har dessutom två eller tre stycken. På många bostäder finns även inglasade balkonger.

För att boendet ska bli så bekvämt som möjligt erbjuds samtliga lägenheter en garageplats i husets källare som enkelt nås direkt via hiss från alla våningar. Mitt i Brf Hyttbäcken skapas en trevlig innergård som blir en egen grön oas att grilla, umgås eller koppla av på. Cykelförråd samt lägenhetsförråd finns i källarplan och nås via hiss. Takhöjden är 2,6 meter och mattlackat parkettgolv i vitpigmenterad ek är standard. Dessutom får alla lägenheter på det översta planet braskaminer!

Missa inte möjligheten till attraktiv nyproduktion i centrala Falun samtidigt som du bor med närhet till vacker natur och rekreation.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Falun

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Falun

Sandra Fallström

Telefon: +46702798353
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Falun

Telefon: 023-280 85
E-post: [email protected]

Guider & Tips