Nybyggnadsprojekt
Ekerö - Brygga 2 - Bo i ett hus vid vattnet

Ekerö - Brygga 2, Ekerö, Ekerö kommun

Bo i ett hus vid vattnet!
Här bor du på 135 kvadratmeter, smart fördelade på 5 rum och två våningsplan, som på ett naturligt sätt skapar en naturlig uppdelning av det sociala och lugna. Med altan på entrésidan och ett trädäck på baksidan har du möjlighet att följa solen hela dagen. Njut av tillvaron på den generösa terrassen om 43 kvm, möt morgonen med en kaffe eller varför inte en kall lemonad en ljummen sommarkväll. promenaden längs med vattnet och finn lugnet.

Husen som byggs i trä ligger i olika platåer ner mot strandkanten. Färgerna är naturnära som balanserat knyter an den omkringliggande miljön. Du känner naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna som vetter ut mot vattnet, till de vitlaserade golven, köksbänken i polerad komposit sten och klinkerplattor som inspirerats av jurakalksten i badrummen. Barnrummet är inrett med smarta förvaringslösningar och tidlösa leksaker från Clas Ohlson- dessa ingår i köpet!
Det finns ett badrum på varje våning och smart förvaring av tvättmaskin och torktumlare i badrummet på nedre plan. Till detta radhus hör 2 parkeringsplatser på den gemensamma asfalterade parkeringsplats som ligger i anslutning till radhusen.

Området
I Brygga skapas en familjär känsla där barnen kan växa upp med kompisarna inpå knuten och den friska luften i lungorna. På ett tryggt avstånd hemifrån finns även matbutiker, bibliotek, apotek, gym, frisör, bank, förskolor, skolor. Här finns även en möjlighet att ha ett aktivt liv, vilken ålder du än är i. För idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsanläggning med fotbollsplaner, tennisbanor och ishall. Är man hästintresserad finns det stort utbud av stall och ridskolor. I området finns även tre golfbanor och Ekebyhovs populära skidbacke.

Bostadsområdet om totalt 44 st bostäder uppförs av Järntorget och består av tre områden med tre till fem hus, med en gemensam grönyta. Här kan barnen leka tryggt utan genomfartstrafik. En besöksparkering finns placerad i området samt miljöstation.

VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRT VISNINGSHUS PÅ FREDRIKSTRANDSVÄGEN 62B.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Sophia Åkerman

Telefon: +46707604663
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Telefon: 08-564 109 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips