Nybyggnadsprojekt
Farhult - Farhults udde med utsikt över Skälderviken

Farhult, Höganäs kommun

Farhult har i många år varit en omtyckt oas där den långrunda stranden lockar såväl småbarnsfamiljer som fyrbenta vänner under sommarhalvåret. På härligt läge där naturens skönhet välkomnar dig varje morgon, finns 6 tomter som väntar på att bebyggas med färdigt förslag på friliggande villa.

Villorna är gedigna stenhus rakt igenom, har 130 välplanerade kvm och rymmer 5 rok. Det finns gott om plats att parkera bilen under skyddande tak och den stenlagda ytan gör allt lättskött och välkomnande. Entréhallen är praktisk med bra förvaringsmöjligheter och leder in i hemmets härliga bottenplan. Här är det som gjort för att umgås med familj och vänner med det inbjudande köket centralt placerat och matplats samt vardagsrum på vardera sidan om det. Bardisken vid köksön som även rymmer spis och vask, gör att läxläsningen lätt kan diskuteras eller välkomstdrinken avnjutas - allt i samråd med och i sällskap av kocken.

Från vardagsrumsdelen nås trädgården och från matplatsen kommer du ut på framsidan. Via de båda altandörrarna är det lekande lätt att öppna upp och låta svalkande brisar leta sig in när sommarvärmen hälsar på.

På bottenplan finns även ett stort badrum med tvättmaskin & torktumlare samt bra avställningsyta och förvaringsmöjligheter ovan. Intill och under trappan gömmer sig ett praktiskt förrådsutrymme.

Ovanplan har tre (till fyra) sovrum i bra storlek samt ett badrum med dusch. Ett av sovrummen leder ut till en fin balkong som sträcker sig längs husets gavel på framsidan. En av husets största behållningar väntar dock i allrummet; En ljuvligt stor terrass på hela 35 kvm som lockar om mysiga, evighetslånga sommarkvällar där solen aldrig riktigt går ner och skratten aldrig tystnar. Härifrån kan du också blicka ut över vackra omgivningar med vattnet i Skälderviken & Bjärehalvön i horisonten; Livskvalitet deluxe!

Från altanen leder en trappa ner till trädgården och binder på så vis smidigt samman trädgården med denna högre belägna oas.
Trädgården bjuder på såväl altaner på både fram- och baksida samt gräsytor där barfotalekar får ta plats, sammantaget ett riktigt härligt och familjevänligt boende där du kan trivas i många år framöver!

[Priserna är presenterat med tomt samt ett förslag på byggnation i standarduppförande. Tomtägare och entreprenör gör ett gemensamt projekt. Du köper tomten med krav att bygga likt presentation med Viaköp entreprenad AB med separat avtal]

Välkommen hem!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Patrick Magiera

Telefon: +46733589904
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Telefon: 042-36 22 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips