Nybyggnadsprojekt
Fresta - Bostadsrättsförening Fresta Berså

Fresta, Upplands Väsby kommun

I Brf Fresta Berså hittar du en välkomnande kombination av moderna hem och grönskande trädgårdsliv. Här har vi skapat ljusa, attraktiva lägenheter, där smarta lösningar och hållbara material lägger grunden för en smidig och trivsam vardag. Här finns också en riktig trädgård med gott om plats att samla familj och vänner. Det snygga och praktiska uteköket skapar spännande möjligheter för såväl sommarfest som vardagsnjutning. Trädgårdens äppelträd och gröna häckar gör den till något mycket mer än bara vacker att titta på – den blir ett extra rum som förgyller livet året om.

Modernt ekotänk
Kombinationen av moderna lösningar och omtanke sträcker sig också lite längre i Fresta Berså. Det tydliga ekoperspektivet märks i träfasaderna och solcellerna som kommer att bidra till en grönare elförbrukning. Tillsammans med smidiga lösningar för återvinning gör det Brf Fresta Berså till ett modernt, ekoanpassat boende.

Bekvämare vardag
Brf Fresta Berså kommer att bestå av två låga huskroppar och en huskropp med fyra våningar, där den fjärde våningen kommer utgöras av en lägenhet samt en gemensam takterass. Huskropparna byggs i en mjuk båge längs en lummig innergata vilket skapar plats för gröna rum, samtidigt som det blir lätt att nå parkeringsplatser och återvinningsstationer. Grusade gångar påminner om äldre trädgårdsmiljöer, och är dessutom bra för grönskan omkring. Husens träfasader bidrar med lantlivskänsla och skapar tydliga band till platsens långa historia och naturen runt omkring.

Spabad och orangeri på taket
Fresta Berså kommer bestå av 23 lägenheter, från 1 till fyra rum och kök. Alla lägenheter förutom de två ettorna har varsin egen stor balkong och samtliga lägenheter har generösa fönster som gör rummen ljusa och trivsamma. På takterassen kommer det finnas ett spabad och ett orangeri, som bjuder in till sköna stunder året om.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

18 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Johan Hjalmarsson

Telefon: 08-588 312 81
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Telefon: 08-588 312 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips