Nybyggnadsprojekt
Fresta - BRF ÄPPELHAGEN I FRESTABY

Fresta, Upplands Väsby och Sollentuna, Upplands Väsby kommun

BRF ÄPPELHAGEN I FRESTABY
I det lugna och attraktiva området Frestaby i Upplands-Väsby bygger vi nu 18 stycken radhus/parhus och två lägenheter i bostadsrättsform. Runt knuten finns närlivs, skola, goda kommunikationer och vacker natur. På baksidan av din bostad får du möjlighet att skapa din alldeles egna oas med planteringar, lek och varför inte samla familj och vänner till en middag en varm sommarkväll? Husen består av välplanerade kvadratmeter i två plan med bland annat badrum på varje plan, tvättstuga samt en walk-in-closet. Till varje radhusbostad hör också två parkeringsplatser, och till varje lägenhet hör en parkeringsplats .

Trivsel med historia
Dagens Frestaby är ett idylliskt och barnvänligt område, där det är lätt att promenera till skolor och dagis. Alldeles bredvid Äppelhagen finns områdets gröna nav – parken Poolcirkeln som erbjuder både grönska och vattenlek. Dessutom kommer det att finnas både utomhusgym och lekpark bara ett stenkast bort. Naturen finns runt knuten och erbjuder några av norra Stockholms trevligaste strövområden.

Med sitt klassiska jordbrukslandskap och moderna service erbjuder Upplands Väsby mycket av det bästa i livet – och så har det varit länge. Människor har bott i Frestaby med omnejd i mer än 1000 år. Och precis som idag var det en knutpunkt där människor möts och färdas vidare – en grön oas mitt emellan Stockholm och Arlanda.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Johan Hjalmarsson

Telefon: 08-588 312 81
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Telefon: 08-588 312 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips