Nybyggnadsprojekt
Friköpta industriradhus - EgenLokal

Friköpta industriradhus, Timrå, Timrå kommun

Nu finns det ytterligare 6 friköpta industriradhus till salu. Kommer byggas i samma länga som de tidigare sålda industriradhusen.
EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. I Vivsta Industriområde, mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära till E4:an, alldeles intill Vivsta Centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med en god blandning av dagliga verksamheter.
EGENLOKAL.se kommer att uppföra 30 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris per fastighet är 1 299 000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter)

Preliminär inflytt: 2022 Q2 (30/6-22)
Varje fastighet är ca 72 kvm (6x12m). Den generösa takhöjden på 5,65 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till över 100 kvm. Varje enhet har en vikport om 4,1 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, fönster och dörr mot baksida, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med enkel oljeavskiljare.

Till projektet i Timrå, kommer varje fastighet att gränsa intill varandra på långsidorna. Detta innebär att en fastighet ger ökade möjligheter för användning på baksidan.
Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.
Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

https://www.maklarhuset.se/nyproduktion/egenlokal-timra-frikopta_industriradhus-1264

På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Sundsvall

Olle Almqvist

Telefon: 0703145104
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Sundsvall

Telefon: 060-15 15 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips