Nybyggnadsprojekt
Friköpta lokaler - Simrishamn

Simrishamns kommun

BraLokaler har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. Nu kan vi erbjuder dig just det, nu har du som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna mycket kostnadseffektiva lokal!

Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med måtten 6×12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 7 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Gångjärn och beslag svetsas på portomfattningen, porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp.

Lokalerna är förberedda med fiber samt vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av CLT som är bra att skruva i och med direkt möjligt att fästa entresolplanet i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden.

Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra stark, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett eventuellt framtida entresolplan och för att lokalerna skall klara även tyngre fordon.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare?

Det är din egen lokal – du bestämmer!

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Micaela Rydberg

Telefon: 0701641927
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]