Nybyggnadsprojekt
Haverdal - Nybyggda villor i Haverdal!

Haverdal, Haverdal, Halmstads kommun

I Haverdal, ca 13 km utanför Halmstad centrum, har en ny oas börjat forma sig. Här kan du välja att bygga ett nytt hem med Framtidsvillan som erbjuder en mångfald av planlösningsalternativ och storlekar från 109 till 142 kvm, i såväl 1 som 2 plan. Totalt skall 31 villor/kedjehus uppföras med välplanerade lösningar i flera olika alternativ som passar såväl den yngre som den äldre barnfamiljen, eller senioren som kan tänka sig ett mindre hus med plats för gäster.
Upplev alla fördelar med nytt och flytta rakt in i ett nyckelfärdigt och nyproducerat hem med fantastiska umgängesytor och tomtstorlekar mellan 400-475 kvm.

Villorna i Haverdal håller en rak och enhetlig designlinje med ett sparsmakat yttre och smarta, slimmade planlösningar på insidan. Detta i kombination med välplanerade trädgårdar och uteplatser ger det mervärde som familjen önskar för sitt nya boende.

Haverdal är ett vackert samhälle med en 4 km lång sandstrand. Här finns ett stort naturreservat med goda vandringsmöjligheter och en magnifik utsikt på norra uddens yttersta spets. Under sommarhalvåret är Haverdal ett populärt turistmål och här finns det mesta för den som söker hav och kust men med närhet till tätort. Det erbjuds bl a aktivt idrottsliv, matbutik och skola upp till åk 5. Hamnen ger möjlighet för båtliv och golfbanan ligger endast en "drive" bort (fågelvägen). Cykelbana finns hela vägen in till Halmstad.

Varmt välkommen att kontakta Mikael för mer information!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Mikael Niwenros

Telefon: +46703979995
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Telefon: 035-16 65 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips