Nybyggnadsprojekt
Hovenäset - Brf Hogenäs Park

Hovenäset, Sotenäs kommun

På Industriområdet i Hogenäs pågår nu byggnation av industrihallar i länga. Det kommer att finnas två olika storlekar, 24 stycken om 80-81 kvm samt 12 stycken om 103-104 kvm. Hallarna kommer att vara i bostadsrättsform. Bostadsrättföreningen kommer att vara i oäkta form då juridiska personer tillåts inneha bostadsrätten. Här har du möjlighet att vinterhålla båten, driva din verksamhet etc, du bestämmer. Rejäl vikport om 5*4,8 meter med gångdörr och fönster. Hallarna kommer att vara förberedda med vatten och avlopp. Uppvärmning kommer att ske via egen luft/luft värmepump.
Området kommer att delvis hägnas in och gemensamma transportytor kommer att beläggas med asfalt. Det kommer även att finnas möjlighet att inreda med ett entresolplan. Föreningen kommer att vara obelånad och med låga månadsavgifter.

Vill man ha hjälp med båten avseende lyft, transport, bottenspolning eller varför inte fullservice så finns Westboat i Hovenäset tillgängliga.

I första etappen byggs 12 st om av den mindre modellen av hallarna med planerad inflyttning 31 maj -21. Etapp två har planerad inflyttning 30 juni -21 och består av de 12 sista av den mindre modellen . Sista etappen kommer att innehålla 12 st av den större modellen med planerad inflyttning i slutet augusti -21.

Väljer man att äga bostadsrätten i företaget så tillkommer avdragsgill moms om 25% på månadsavgiften. Köper man som privatperson så tillkommer en momskompensation om ca 700kr/år utöver månadsavgiften.

16 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kungshamn

Lars Holmgren

Telefon: 073-416 02 57
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kungshamn

Telefon: 0523-701 32
E-post: [email protected]

Guider & Tips