Nybyggnadsprojekt
Hovenäset - Hogenäsets Park

Hovenäset, Sotenäs kommun

På Industriområdet i Hogenäs planeras det att byggas industrihallar i länga. Det kommer att finnas två olika storlekar, 24 stycken om 84 kvm samt 12 stycken om 108kvm. Hallarna kommer att vara friköpta med äganderätt. Här har du möjlighet att vinterhålla båten, driva din verksamhet etc, du bestämmer. Rejäl vikport om 5*4,8 meter med gångdörr och fönster. Hallarna kommer att vara förberedda med vatten och avlopp. Uppvärmning kommer att ske via egen luft/luft värmepump.
Området kommer att delvis hägnas in och gemensamma transportytor kommer att beläggas med asfalt. Det kommer även att finnas möjlighet att inreda med ett entresolplan.

Vill man ha hjälp med båten avseende lyft, transport, bottenspolning eller varför inte fullservice så finns Westboat i Hovenäset tillgängliga.

I första etappen byggs 12 st om om 84 kvm. Den andra etappen kommer att hänga ihop med denna byggnad och ha samma innehåll gällande storlek. Sista etappen kommer att innehålla 12 st om 108 kvm. Detta kan omprövas beroende på efterfrågan.

Se dokument för att se materialval för byggnaden.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kungshamn

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kungshamn

Lars Holmgren

Telefon: 073-416 02 57
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kungshamn

Telefon: 0523-701 32
E-post: [email protected]

Guider & Tips