Nybyggnadsprojekt
Innovatum - BRF TURBINEN, UNIKA BOSTÄDER MED NATURSKÖNT LÄGE DÄR MODERN ARKITEKTUR MÖTER INDUSTRIHISTORIA!

Innovatum, Trollhättan, Trollhättans kommun

Vill du ha en unik bostad med upp till 3,40 m i takhöjd?! I Brf Turbinen har vissa bostäder synligt tegel, stora glasfasader, inglasade balkonger, kanalutsikt och mycket annat. Treorna som är kvar till försäljning ligger alla på ett eget våningsplan med fin utsikt över innergården från den inglasade balkongen. I den gamla byggnaden finns rymliga bostäder på ca 100 kvm med högt i tak och mycket ljusinsläpp. Bostäderna på entréplan har både en invändig balkong och terass i västerläge.

Det går inte att ta miste på det historiska arvet i den stora industribyggnad som tornar upp sig på Innovatumområdet. Under ett par år har det pågått ett intensivt arbete med att rusta upp byggnaden och förvandla den till exklusiva bostäder, där industrihistoria möter modern arkitektur.

Du som köper en lägenhet i Brf Turbinen har inte bara försäkrat dig om en exklusiv och annorlunda bostad. Flertalet lägenheter har balkong mot väster där du kan njuta av magiska solnedgångar över Åkerssjö. Till varje lägenhet följer ett förråd och möjlighet till garageplats under jord.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Sofia Sandflo

Telefon: 0520-42 80 20
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Telefon: 0520-42 80 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips