Nybyggnadsprojekt
Islandsmusslan Nybrostrand

Ystads kommun

På trivsamt läge i populära Nybrostrand säljs nu 8 friköpta enplanshus med fasader i vacker röd tegel. 77 välplanerade kvadratmeter med öppen, ljus planlösning som fördelar sig på 2 sovrum, vardagsrum med utgång till uteplatsen, rymligt kök med plats för matsalsbord och badrum. Högt i tak i vardagsrummet och intilliggande sovrum bringar en härlig rymd och atmosfär. Garage och förråd finns på tomten.

Ett bekvämt och underhållsfritt boende med låg driftskostnad där livskvalitén är hög. Upplev känslan av att flytta in i ett helt nybyggt hus.

Områdets natur präglas av sädesfälten blandat med skogsdungarna och frihetskänslan. Inte långt härifrån ligger Köpingebro, den större orten med både en välansedd livsmedelsaffär, tågstation och mycket mer. Ystad Golfklubb ligger också i närheten, 18-hålsbanan är en härlig utmaning för golffantasten. Tennisbanor, padelbanor, utomhusbad och badstrand ligger också nära, endast några minuter med cykel från Sillabacken.

På väg mot närmaste staden Ystad passerar du den fantastiska Sandskogen, ett område som både erbjuder natur, bad restaurangliv, boende med mera. Allt detta erbjuds inom en mil från Nybrostrand. Väl i Ystad hittar du ett stort utbud av daglig- och sällanköpsvaror. Från Ystad tar du dig lätt vidare till Malmö, Lund, Köpenhamn med mera.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om projektet hos Bjurfors Ystad

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Ystad

Louise Järvstedt

Telefon: 0708-269250
E-post: [email protected]

Bjurfors Ystad

Telefon: 0411-56 88 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips