Nybyggnadsprojekt
Kålltorp - Brf Träkronan

Kålltorp, Göteborg, Göteborgs kommun

Brf Träkronan omfattar ett flerbostadshus i trä i ett retromysigt område att leva, hänga, umgås och äta gott i.

Lägenheterna fördelas på 2-4:or mellan 54-96 kvm: från rymliga tvåor till luftiga fyror. Några tvåor och treor är etagelägenheter och merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats – de flesta har dubbla balkonger i två väderstreck. Alla lägenheter har tillgång till hiss och flertalet av bostäderna erbjuder härlig utsikt över trädtopparna. Förråd i praktisk anslutning till lägenheten och föreningen erbjuder samlingslokal och övernattningsrum, cykelrum med cykelverkstad samt garage med tillgång till laddstationer. Husen vetter mot en grönskande innergård med sittplatser och sociala umgängesytor.

Brf Träkronan ligger på höjden i Östra Kålltorp, en populär och trivsam stadsdel i Göteborg. En idyll där du inte bara bor utan upplever livskvalitet i vardagen. En levande stadsdel där ni kan mötas på mysiga fik, på kvarterskrogar och upptäcka lokala favoritrestauranger – som alternativ till city en kvart bort. Brf Träkronan knyter an till områdets småstadskänsla. Ett tryggt och barnvänligt område med cykelavstånd till allt som är kul i stan och buss och spårvagn runt knuten. Ett område som det är lätt att leva bilfritt i – men lika lätt att vara bilburen i tack vare tillgång till eget garage med laddstationer. I området finns såväl förskolor som grundskolor. Alldeles i närheten finns även vårdcentral, apotek och stormarknad.

Brf Träkronan passar dig som älskar att vara spontan. Du som vill ha nära till allt, inte minst tillgång till stadens utbud. Östra Kålltorp ligger på bekvämt avstånd från city; enbart en kvart från Göteborgs bästa storstadsupplevelser som du enkelt tar dig till med cykel eller via kollektivtrafik.

För att komma till bostadsväljare;

https://fobygger.se/project/ostra-kalltorp/

Välkommen till ett levande kvarter i stan!

18 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Jakob Larén

Telefon: +46708205462
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Telefon: 031-21 49 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips