Nybyggnadsprojekt
Kungsberget - Hyllan D & E

Kungsberget, Sandvikens kommun

Bekymmerfritt ägande på Hyllan D & E i Kungsberget som är en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Kungsberget är även en av Sveriges mest barnvänliga skidorter. Kungsberget inleder också en satsning på sommaraktiviteter under sommaren 2021 med bl.a. cykel, padel och vandringsleder.
Efter en säljsuccé under vintern för Hyllan A-C finns nu möjlighet att förvärva en exklusiv lägenhet på Hyllan D & E. Lägenheterna har ett fantastiskt läge i Kungsberget med fin kvällssol från balkongerna/uteplatserna. Kungsberget planerar att västerut från balkongerna/uteplatserna att bygga ny backe och lift samt nytt boendeområde, Kungens By. Detta är ej beslutat av Kungsberget än men planerna ligger på att detta är klart till skidsäsongen 22/23. Lägenheterna har ett bra ski-in/ski-out läge och har även riktigt bra nettointäkter varje år. Lägenheterna har en bra planlösning där det finns 4 bäddar i två sovrum samt en bäddsoffa med 2 bäddar i vardagsrummet. Varje lägenhet säljs ink. alla inventarier och husgeråd.
Varje lägenhet innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort allrum med stora fönsterpartier. I lägenheterna på övre plan kan man även njuta av en trevlig braskamin. Givetvis en uteplats eller balkong beroende på om det är entréplan eller övre plan.
Alla lägenheter är utrustade med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till varje lägenhet ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till husen, fyra elbilsladdstolpar tillsammans med föreningen på Hyllan A-C samt kabel-TV och bredband i lägenheterna.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sandviken

Gustav Björkman

Telefon: 0708-400031
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sandviken

Telefon: 026-249950
E-post: [email protected]

Guider & Tips