Nybyggnadsprojekt
Kungsberget - Kungsberget Hyllan A-C

Kungsberget, Sandvikens kommun

Nu finns möjlighet att förvärva en exklusiv lägenhet på Hyllan i Kungsberget. Lägenheterna har ett fantastiskt läge i Kungsberget med bra utsikt över ski-lodgen och skidbackarna. Lägenheterna har ett bra ski-in/ski-out och har även riktigt bra nettointäkter varje år. Lägenheterna har en bra planlösning där det finns 4 bäddar i två sovrum samt en bäddsoffa med 2 bäddar i vardagsrummet. Varje lägenhet säljs ink. alla inventarier och husgeråd.
Varje lägenhet innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort allrum. I lägenheterna på övre plan kan man även njuta av en trevlig braskamin. Vardagsrummet har stora fönster mot skidbackarna. Givetvis en altan eller balkong beroende på om det är entréplan eller övre plan.
Alla lägenheter är självklart utrustade med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till varje lägenhet ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till husen samt kabel-TV och bredband i lägenheterna.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sandviken

15 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sandviken

Gustav Björkman

Telefon: 0708-400031
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sandviken

Telefon: 026-249950
E-post: [email protected]

Guider & Tips