Nybyggnadsprojekt
Kvarteret Badtunnan

Skövde kommun

Här i Trädgårdsstaden uppför Götenehus 17 radhus med äganderätt och därmed erbjuds friheten att äga sitt eget hem i en av Skövdes mest expansiva stadsdelar. Kvarteret Badtunnan är en modern Trädgårdsstad som speglar nutidens arkitektur. Det kubistiska formspråket tar inspiration av 20- och 30-talets modernism och funktionalism.

Radhusen i Trädgårdsstaden har en bostadsyta på 110-112 kvm med en modern och öppen planlösning. Genomsiktslinjen gör att bostaden uppfattas större och släpper in härligt ljus. Köket är orienterat mot gatan och ligger i direkt anslutning till det stora vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för både matplats och tv-hörna. Stora fönster i vardagsrummet skapar ett härligt ljusinsläpp och en fönsterdörr ger access till uteplatsen där man kan njuta av sol hela dagen! På entréplan finns även en wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd. På övervåningen finns tre sovrum, en wc/dusch och ett allrum. Här finns flera valmöjligheter för att passa dina behov. För den större familjen kan ett extra sovrum skapas alternativt ett stort allrum. Varje bostad har ett separat förråd á 4,4 kvm på tomten. Radhusets välplacerade glasytor släpper in mycket ljus och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Tänk, vad härligt att kunna följa hur naturen på baksidan skiftar färg med årstiderna. En levande tavla är den finaste tavlan!

Naturens färgskalor har legat till grund för våra tankar kring hur husen skall pigmenteras och skapa en harmoni i området. Radhusen är slumpmässigt färgsatta i för att skifta likt naturen. När området har etablerats under ett par år och vegetationen har tagit fart kommer de kubistiska huskropparna i kombination med växter och lummighet att bli ett av stadens mer spännande områden med kontrastverkan.

Alla husen kommer ha ett utmärkt läge med trädgården på baksidan i söderläge, dessutom vetter trädgårdarna mot en allmäning som ger bra avstånd till grannarna på baksidan.

Götenehus bygger alltid med hög standard såväl inne som ute, här får du ett energisnålt och miljövänligt boende helt byggt i trä med FTX-ventilation och fjärrvärme som garanterar en låg driftskostnad. Till varje bostad hör ett separat förråd om 4,4 kvm på tomten. Trädgården kommer vara grässådd med planterade häckar, dessutom har man ett 18kvm stort trädäck på baksidan. Området är fördelat på 3 radhuslängor med parkeringar mellan som ger en luftig känsla. För mer info om standard och materialval läs säljbroschyr och inredningsbroschyr under fliken "dokument".

Sammanfattningsvis kommer du här få ett utmärkt boende med mycket hög grundstandard där du även kommer ha möjlighet att utforma tillvalen för att passa in i just ditt drömboende!

Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan för att få ytterligare information om bostäderna!

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Rikard Nero

Telefon: 0730-58 21 17
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Telefon: 0500-774080
E-post: [email protected]

Guider & Tips