Nybyggnadsprojekt
Munka Ljungby - Gesällgatan 3

Munka Ljungby, Ängelholms kommun

KOSTNADSEFFEKTIVA LOKALER MED STRATEGISKT BRA LÄGE!

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal. Byggnaden är uppdelad i 24 st moduler i storlekarna 4x11 samt 6x11 meter. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas med 23-40 kvm.

Varje enhet har en vikport som är 4 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer!

Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Byggnaden har ett strategiskt bra läge endast 7 km från Ängelholms centrum och E6 bara några minuter bort!

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Marcus Finn, [email protected], 0708-505 777

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Ängelholm

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Ängelholm

Marcus Finn

Telefon: 0708-505 777
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Ängelholm

Telefon: 0431-135 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips