Nybyggnadsprojekt
Nya industriområdet - Var smart du också och äg en friköpt lokal!

Nya industriområdet, Oskarshamns kommun

Nu är det bara 4 lokaler kvar (2 höga och 2 låga) av 28. Först till kvarn gäller!

Byggnationen av konceptet Smart Yta är i full gång i Oskarshamn och inflyttning i lokalerna beräknas kunna ske efter sommaren 2022.

Lokalerna finns på nya industriområdet strategiskt belägna att förvärva med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad som heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme.

Lokalen består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Varje lokal är ca 70 kvm, med undantag för Lokal 1 som angränsar till teknikrummet och därav är ca 64 kvm istället. Lokalen byggs som moduler om ca 12x6 m och uppförs med två olika takhöjder, antingen ca 4 m vid porten och upp till ca 6 m längst in i lokalen alternativt ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Smart Yta kommer även förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden.

Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger.

Köp till ett fast pris från 849 000 kr enligt principen först-till-kvarn!

För er som vill se lokalerna i färdigt skick kommer vi att visa lokalerna i Västervik. Då finns möjlighet att få komma in i några lokaler med olika användningsområde.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om lokalerna och köpprocessen.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

Mats Arnesson

Telefon: +46768838383
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

Telefon: 0491-164 01
E-post: [email protected]