Nybyggnadsprojekt
Optimala Fritiden - Brösarp

Tomelilla kommun

Fritidsdrömmarna blir verklighet

Du kan nu bli ägare till ett hus på ett fantastiskt läge där det egentligen inte spelar någon roll vilken årstid det är.

Det handlar ju om ledighet. Ett fritidshus som man äger själv är ett sätt att semestra på, man gillar att snickra och fixa och tycker det är avkopplande. Vi tror att ni kanske tänker lite annorlunda. Ledigt är ledigt, ledigt kan vara att hitta ett nytt trekkingspår. Ledigt kan vara att laga god mat och njuta ett gott vin med vänner. Ledigt kan vara att ta cykeln på taket och ta en helg på Österlen.

Handen på hjärtat, hur många veckor skulle ni nyttjat ett egenägt fritidsboende? Hur många veckor skulle husvagnen stå på förvaring och kosta pengar, eller husbil? Här betalar man för vad man använder helt enkelt. Insatsen är på en angenäm nivå som de flesta av oss kan betala via sparkontot, via belåning av vår permanenta bostad eller genom annan finansiering.

Din månadsavgift går till underhållet och skötseln av huset. Den täcker alla de fasta och rörliga kostnader som er förening har. Det rullande schemat gör att du får njuta av ditt nya hideaway olika tider på året. En helg med massor av snö eller sköna bad i havet, variationen i veckor gör att du möter ett ”nytt” ställe, en ny årstid, varje år. Du vet långt i förväg vilka veckor du har och kan planera för din egen semester eller för att hyra ut.

Att dela ligger i tiden

Att dela är både klimat och ekonomismart!
Istället för att äga eget så är man del av något bättre, något som enkelt kan skötas och den dag man har tröttnat är det bara att överlåta på någon annan, snabbt och enkelt eftersom det inte rör sig om en förmögenhet. Resurserna på planeten sinar och alla trender pekar mot att man delar saker. Bostadsrätten är kanske det äldsta, okända men mest framgångsrika exemplet på riktig delningsekonomi. Vårt andelskoncept tar bostadsrätten vidare till en ny nivå. 2.0. Det handlar även om delat ansvar, att inte vara den som skall fixa allt och känna press att kunna hantera en byggnad, fastighet eller bostadsrätt. Att lägga sina ekonomiska och tidsmässiga resurser på helt rätt saker helt enkelt.

Det är ingen nyhet med andelsbostadsrätter. De har funnits länge i svenska fjällen och faktiskt lite här och där i Sverige. Det nya med vårt koncept är att vi har satsat på en gedigen och bra villa som är byggd och utrustad för att kunna erbjuda högsta boendestandard, precis så som du har det i ditt permanenta hem. Mija Kinnings inredning ger dig ett vackert och smakfullt semesterhem att vistas i!

Tre bra skäl till varför du ska semestra i ett Optimalt fritidshus

Frihet
Det handlar ju om semester. Är du typen som gillar att vara ledig på din semester så kan ett andelsboende vara den perfekta lösningen. Lämna verktygen hemma. Underhåll och storstädning sköts av föreningen. Huset är stort, fräscht och modernt med största komfort.

En smart investering
Handen på hjärtat, hur många veckor nyttjar du ett egenägt fritidsboende? Hur många veckor står husvagnen på uppfarten och kostar pengar? Här betalar man för vad man använder helt enkelt.

Flexibelt
Insatsen är på en angenäm nivå som de flesta av oss kan betala via sparkontot, via belåning av vår permanenta bostad eller genom ett kort lån utan säkerhet. Givetvis kan ni inbördes, ni tio som äger huset, byta veckor. Vi tillhandahåller ett rullande schema som ni sedan kan besluta om att ändra.

Fullt möblerat semesterhus av inredningsdesignern Mija Kinning

Nyk

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Conny Knutsson

Telefon: 0706-986634
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]