Nybyggnadsprojekt
Öster - Brf Österport 1

Öster, Örebro, Örebro kommun

BJC Fastigheter hälsar välkommen till den första etappen av Österport. Här byggs en helt ny stadsdel – en naturlig förlängning av Öster, Örebros mest populära stadsdel.

Österport blir en grön och levande stadsdel med klassisk arkitektur i modern tappning. Husen byggs kring kvartersgårdar, en generös park löper genom hela området och i gatuplan samsas caféer och butiker för dig och dina grannar. På taken finns såväl gemensamma som privata takterrasser med utsikt över, Stadsparken, Svartån och centrala Örebro.

Eftersom området ligger så nära Örebros absoluta centrum, får du på ett naturligt sätt del av stadens hela utbud av service, shopping och kulturliv. I närområdet finns dessutom dagligvaruhandel, butiker, restauranger, gym och idrottsanläggningar. En ny förskola byggs också i området.

Samtliga lägenheter får en balkong eller fler. Lägenheterna blir generösa och luftiga med extra takhöjd (i de flesta fall 2,70 eller högre). Interiören präglas av varma och ljusa trämaterial. Överhuvudtaget ger den goda arkitekturen, materialvalen och omsorgen om detaljerna goda förutsättningar att skapa ett personligt och inbjudande hem. Vi erbjuder bostadsrätter med 1,5, 2, 3 och 5 rum. I de sistnämnda ligger rummen i fil, vilket skapar rymd, ljus och en exklusiv känsla.

Inflytt: Augusti 2020.

För frågor och bokning av lägenhet i etapp 1 eller etapp 2, vänligen kontakta ansvarig mäklare Lee Lemelius 0703495925.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Örebro

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Örebro

Joel Hämälä

Telefon: 073-939 37 09
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Örebro

Telefon: 019-21 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips