Nybyggnadsprojekt
Öster - Brf Österport 2

Öster, Örebro, Örebro kommun

Nu är det äntligen dags för Etapp 2 av populära Brf Österport! Bostadsprojektet erbjuder lägenheter utöver det vanliga med minst 2,7 meter i takhöjd, stilfull interiör samt inglasad balkong. Avgiften är låg och ni väljer mellan 2:a, 3:a eller 4:a. Fint beläget på Öster – Örebros absolut mest populära stadsdel.

Området är en naturlig förlängning av området Öster. Sakta men säkert börjar en helt ny stadsdel ta form och så småningom kommer Österport att naturligt integreras med Örebros stadsbebyggelse. Här bor ni fridfullt nära Hjälmaren såväl som Örebros stadskärna, vilket resulterar i en aktiv fritid och nöjesfylld vardag. Med gångavstånd till centrala Örebro är service, shopping och kultur aldrig särskilt långt borta.

Visionen med Österport är att skapa en grönskande stadsdel med tidlös arkitektur i modern tappning. Bostäder samspelar med handel och kontor för att skapa en levande stadsbild med blandad bebyggelse. I närområdet kommer det att finnas ny förskola, dagligvaruhandel, butiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och inte minst – områdets egna park!

Projektets byggnader smyckas av vackra fasader och ledordet är att skapa hållbara bostäder byggda av ärliga och rejäla material. Projektet är utvecklat av BJC Group och i etapp 2 kan vi erbjuda 36 lägenheter i form av både bostadsrätter och hyreslägenheter. Välj mellan bostadsrätter med 2, 3 och 4 rum.

Huskropparna kommer att byggas kring kvartersgårdar, vilket bidrar till den gemytliga känslan. Genom hela området löper en stor park, som blir en självklar mötesplats och i gatuplan samsas butiker och caféer. På fastigheternas tak erbjuds såväl gemensam som privat takterrasser med vackra vyer över Svartån, Stadsparken och centrala Örebro.

Samtliga lägenheter får en – eller flera – generösa balkonger. Balkongerna är inglasade, för att ni ska kunna tjuvstarta utomhusstunderna redan på vårkanten. Alla lägenheter förfogar dessutom över två förråd, varav ett på samma våningsplan och ett i källaren. När ni får långväga besök, inkvarteras de i föreningens övernattningslägenhet.

Inredningsarkitekturen är signerad White arkitekter. Lägenheternas interiör präglas av luftig och genomtänkt planlösning, stilren design samt varma och ljusa trämaterial. Takhöjden är om hela 2,7 meter och i köket går köksskåpen ända upp till taket. Därtill skapar rejäla fönster exemplariska ljusinsläpp. Sist men inte minst har alla lägenheter helkaklade badrum med vikbara duschväggar och tvättmöjlighet.

Kort och gott väntar här ett omsorgsfullt byggt och smakfullt designat hem med låg avgift – alltsammans beläget i Örebros mest populära stadsdel. Hjärtligt välkomna till kvarteret Österport!

För frågor och bokning av lägenhet, vänligen kontakta ansvarig mäklare, Joel Hämälä eller Andreas Getzman

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Örebro

12 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Örebro

Joel Hämälä

Telefon: 073-939 37 09
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Örebro

Telefon: 019-21 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips