Nybyggnadsprojekt
Östra Zakrisdal - Brf Bovieran Karlstad

Östra Zakrisdal , Karlstad, Karlstads kommun

På natursköna Zakrisdal pågår nu byggnationen av Bovieran för dig som är 55+. Ett nybyggnationsprojekt om 54 bostäder med bostadsrätter med tillgång till unik vinterträdgård. I detta projekt erbjuds fler gavellägenheter och gemensamhetslokal ute i vinterträdgården med bl.a. bastu.

Välplanerade, ljusa och moderna bostäder om 2 eller 3 rum och kök med fint ljusinsläpp, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med egen balkong eller uteplats på utsidan av huset. Vid entrén till bostaden finns möjlighet att ha en liten cafégrupp och njuta av utsikten över den magnifika vinterträdgården.

Bostadshuset är fördelat i tre huskroppar som vardera har tre plan med en unik vinterträdgård om 1600 kvm i mitten. Varje våning nås med både hiss och trappa. Vid markplan och våning 1 är takhöjden 2,5 m till tak och på våning 3 går takhöjden från 2,5 m upp till 3,4 m (vid entrén).

I den gemensamma vinterträdgården finns en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Vinterträdgården är en naturlig mötesplats för både aktivitet och avkoppling.

Bovieran erbjuder ett tryggt boende. Varje bostad har ett eget inbrottslarm som även är kopplat till bostadens brandvarnare. Porttelefon finns i varje bostad och är kopplad till en kamera vid den gemensamma huvudentrén, vilket gör att det alltid går att se vem som ringer på. Ytterdörren till bostaden är säkerhetsklassad.

Husdjur är välkomna, men de får inte vistas inom vinterträdgården annat än vid passage till och från bostaden.

Månadsavgifterna är inkl. värme, VA, TELIA digital-TV kanalpaket LAGOM, trädgårdsmästarskötsel av vinterträdgården samt teknisk- och ekonomisk förvaltning med fastighetsskötsel.

De fasta priserna för bostäderna varierar beroende på läget i huset och väderstreck på balkong/uteplats. Lägenheterna är under produktion och säljs på ritning. Inflyttning beräknas till kvartal 1 2020.

Här erbjuds ett njutningsfullt och bekymmersfritt boende med fantastisk miljö, trygghet och social gemenskap.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Karlstad

15 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Karlstad

Linnea Grahn

Telefon: 0722-10 48 45
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Karlstad

Telefon: 054-18 52 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips