Nybyggnadsprojekt
Sjölyckan - Varmt välkomna till härliga Sjölyckan och chansen till att förverkliga drömmen om nyproduktion!

Sjölyckan , Mariestads kommun

Genomgående är det trägolv och tapetserade väggar i alla torra utrymmen och svetsad matta samt våtrumsskivor i våtutrymmena. Bostaden värms upp med en frånluftsvärmepump från NIBE. För att anpassa boendet efter egna önskemål erbjuder Älvsbyhus en mängd av tillval, sosom dubbelgarage. Önskar du annan hustyp än de föreslagna är du välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

I Sjölyckan, som är Mariestads nyaste bostadsområde bor du lugnt & ostört med skogen som nära granne. Området växer fram i snabb takt med en unik & vacker utsikt över Vänern. På nära håll når du härliga strövområden i skog & natur, vackra cykelleder & härligt bad. Med bussförbindelser går vägen till centrum smidig & lätt. Om du promenerar eller cyklar utmed vattnet så når du Mariestads vackra hamn & centrum på en liten stund.

När du köper ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus ingår samtliga kostnader för tomt, bygglovsansökan, VA-anslutning, huskostnad mm. Det enda som tillkommer är utvändig målning samt finplanering av tomten. Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta in ca 9-12 månader efter reservation! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Fastigheterna är idag obebyggda och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomterna och är därmed ansvarig för förmedlingarna av dessa. Entreprenören är ansvarig för husbyggnationerna.

Önskas mer information om husen, se www.alvsbyhus.se alternativt kontakta Johannes Olsson, säljare på Älvsbyhus, på 0723-02 68 26 alt. [email protected]

Varmt välkomna till Sjölyckan!

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Pär Åkerström

Telefon: +46707716691
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Telefon: 0501-707 15
E-post: [email protected]

Guider & Tips