Nybyggnadsprojekt
Södra Ladugårdsängen - Brf Nikolai

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Med golfbanan och mycket grönska som närmsta granne!
Centralt belägen förening med bostäder om 1 - 4 RoK med balkonger i söderläge, med möjlighet till inglasning, och fri utsikt över golfbanan samt grönskande natur!
Se mer info i pdf-filer i annons.

Brf Nikolai uppförs på ett av områdets absolut mest attraktiva lägen med byggnation om fem våningar mot Karlsdalsallén och stadsvillor om tre våningar och inrett vindsplan med fritt söderläge mot Örebro City Golf & Country Club.
Här erbjuds bostäder om ett till fyra rum och kök med yteffektiva och funktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer!
Stadsvillorna, där majoriteten av bostäderna har balkong, med möjlighet till inglasning, eller terrass i söderläge, erbjuder området en unik byggnation där vindslägenheterna är utrustade med braskamin och privata takterrasser utan insyn!
Som alltid håller bostäderna som Botrygg producerar hög standard vad det gäller val av material - genomgående parkettgolv, helkaklade badrum, vitvaror av hög kvalitet samt köks- och bänkskivor i svart granit.
Kvalitativa hem att trivas i!
För att göra det extra tryggt och bekvämt för föreningens medlemmar byggs ett garage i källarplan i den u-formade byggnaden med hiss direkt upp till respektive våning.
Givetvis finns även säker cykelförvaring i källaren.

Det trivsamma grönområdet med golfbana och skogsområden angränsade mot söder har varit en viktig förutsättning och inspiration för utformningen av området. Byggnationen består av en sammanhållen U-formad byggnad mot norr, med långsidan angränsande mot Karlsdalsallén, samt tre stadsvillor mot söder. Den U-formade byggnaden omfamnar en grön innergård mot söder och skyddar samtidigt mot trafikbuller. Den uppbrutna strukturen med stadsvillorna i tomtens södra del, låter grönska och sol komma in i kvarteret och tillåter fri sikt över golfbanan från balkonger på innergården.

Innergården med sina många gröna gemensamhetsytor, sittgrupper och lekytor är både trivsam och trygg. Gårdens hjärta är det gemensamma växthuset med grillplats och utemöbler, omgärdad av en plantering. Vid stadsvillorna finns plats för en mindre lekyta och för samvaro med grannarna. Här är det också grönt genom varierade planteringar som bidrar med rumslighet

I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. Både Örebro Centrum med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel. Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bl.a. Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor, Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus samt flertalet fotbollsplaner
och stora grönytor.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Henrik Mörck

Telefon: 0707-644 154
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Telefon: 019-150 150
E-post: [email protected]

Guider & Tips