Nybyggnadsprojekt
Sörkastet - Brf Norra Sörkastets Lycka

Sörkastet, Kristinehamns kommun

Nu bygger Götenehus ett unikt boende i Kristinehamns underbara skärgård. På norra Sörkastet planeras 10 st parhus i bostadsrättsform, med en egen liten trädgård. Ett boende för er som ställer höga krav på boendet och närmiljön.

På Sörkastet bor du i en del av Kristinehamns fantastiska skärgård med hela dess utbud. I den attraktiva boende miljö har du närhet till Vänern, båtliv, restauranger, caféer, badplatser och storskogen, med fina motionsspår och cykelleder. På Sörkastet bor dina grannar året runt och flera förskolor finns i närområdet. Endast ca 3 km in till centrum med säker cykelbana ändå in. Ett lugnt och barnvänligt område. Här kommer ni att trivas!

I projektet kommer Götenehus att bygga 8 enplanhus på 3 rok om hela 90 kvm . Samt för er som söker ett större boende, 12 tvåplanshus på 5 rok om 110 kvm, som rymmer den stora barnfamiljen. Samtliga lägenheter kommer att ha vattenburen golvvärme i alla rum på bottenvåningen. Alla parhus får hörntomt så att det blir smidigt att nå både fram och baksidan av huset, samt egen parkering och carport med förråd på husets framsida.

6st 5 rok 110 kvm månadsavgift 4325 kr (kallhyra) Fast pris 2 095 000:-

I månadsavgiften ingår sophämtning. Till ovan angiven avgift tillkommer kostnader för värme, vatten, hushållsel samt tv & fiber.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kristinehamn

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kristinehamn

Susanne Havergren

Telefon: 0733-694404
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kristinehamn

Telefon: 0550-157 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips